John de Mol haalt Noa Vahle op van haar werk: ‘Met een privéjet’

John de Mol heeft zijn nichtje Noa Vahle vorige week even laten ophalen van haar werk. Ze was namelijk in Griekenland en had enige haast om terug te keren. “Met een privéjet!”

Noa Vahle en John de Mol © NPO

Willeke Alberti, de ex-geliefde van John de Mol, is ongelooflijk verdrietig. Ze verloor twee weken geleden haar dochter Daniëlle van ’t Schip; ze had uitgezaaide endeldarmkanker en werd slechts 55 jaar. De uitvaart van Johnny de Mols halfzus was vorige week dinsdag in Amsterdam en ook de mediafamilie De Mol was erbij.

Noa in privéjet

Was Jeroen Rietbergen, de in opspraak geraakte geliefde van Linda de Mol, ook aanwezig? Nee, meldt de Story. “Linda maakte haar entree met haar broer John de Mol en diens echtgenote Els.”

Linda’s dochter Noa Vahle was de avond ervoor televisie aan het maken. Ze was aanwezig bij de voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal in Athene en wilde dat niet laten schieten. “Maar ze wilde de uitvaart van Danielle niet missen”, vertelt een bron aan Story. “Daarom heeft John de Mol haar met een privéjet uit Griekenland laten ophalen.”

Oud-geliefdes

Het was een opvallende bijeenkomst, vervolgt het showblad. “Tijdens het afscheid van Danielle was het ook een weerzien van voormalig geliefdes: zo kwam Sander Vahle, de ex-partner van Linda, waren zowel Wim Kieft als zijn ex-vrouw Sylvia aanwezig.”

En dat is nog niet alles, besluit Story. “Evenals Chantal Janzen, de voormalige vriendin van Johnny de Mol. En John Ewbank en ex-vrouw Vivian Reijs namen samen een taxi naar De Duif.”

Update zaterdag

Update zaterdag 28 oktober om 7.40 uur – Lees ook: Noa Vahle flink pissig: ‘Ik ben NIET opgehaald met een privéjet!’.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Noa Vahle met privéjet terug naar Nederland. Overdreven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen