Lauren Verster een van weinige BN’ers die baby nog laat zien op tv

Lauren Verster is een van de weinige BN’ers die nog op televisie wil met haar pasgeboren baby. Ze liet het jongetje Louis gisterenavond zien in Shownieuws. “Dit zijn best bijzondere beelden.”

Lauren Verster © Shownieuws

De 42-jarige Lauren Verster is afgelopen november bevallen van haar derde kindje: Louis. Ze stelde hem gisterenavond voor in een reportage van Shownieuws. “Dit is Louis Diepeveen, net geboren. Dit is nummer drie. Hij heeft twee grote zussen, oftewel drie mama’s nu. Ik ben helemaal blij.”

Gaar als een aap

Waar Marieke Elsinga momenteel een uitdagende kraamtijd beleeft vol jeukplekken, heeft Lauren slechts last van pittige nachten. “Ik ben zo gaar als een aap van deze nachten. Nee, het gaat supergoed. Ze kunnen eigenlijk helemaal niks, hè, baby’s, en toch zijn ze zó lief. Ze zijn zó lief als ze van jezelf zijn.”

Lauren zit op een roze wolk. “Ik zat gisteren zo in de keuken, ik stond wat te koken en ik keek zo richting de bank en zag Jasper, mijn liefje, zitten van de achterkant en drie kinderkopjes ernaast. Het is zo’n gevoel van: ik heb jullie, dus wat kan het me allemaal schelen? Ik ben echt happy en trots ook.”

Niet voor camera

De geliefde van Lauren wilde níet voor de camera verschijnen. Anouk Smulders legt uit aan de Shownieuws-desk: “Hij houdt ontzettend van de camera, maar staat er liever achter, want hij is cameraman. Ik heb een aantal jaar Top Model met hem opgenomen en Lauren kwam ik regelmatig tegen toen ze nog met Jort Kelder was en in Nigtevecht woonde.”

Ze vervolgt: “Dan liet ik de hond uit en kwam zij hardlopend voorbij. Nu is ze gewoon moeder van drie kinderen, dus dat is een heel grote verandering. Ze wonen op een woonboot in Amsterdam met een soort Pipi Langkous-huishouden.”

Bijzondere beelden

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het vooral opvallend dat Lauren überhaupt voor de camera wil verschijnen. “Het zijn bijzondere beelden, want heel veel mensen laten hun kinderen niet meer zien op tv, toch?”

Anouk: “Ja. Ja.”

Showkenner Bart Ettekoven: “Daar zijn ze nooit moeilijk over geweest. Ze zijn altijd open en iedereen is altijd heel welkom.”

Hormonen

Tooske Ragas lijkt zich er ook over te verbazen. “Misschien zijn dat ook de hormonen. Als die dan wegebben, dat ze denkt: ik stop ermee.”

Anouk: “Nee, nee, ze is altijd wel zo.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u BN'ers als Lauren Verster die met hun kinderen op tv willen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen