Danny Vera duikt na lange afwezigheid op bij Jinek: ‘Waar was je?’

Danny Vera gaf gisterenavond na een lange tv-afwezigheid acte de présence in de talkshow van Eva Jinek. Waar was de zanger en VI-bekendheid de afgelopen tijd? “Lang niet gezien!”

Danny Vera © RTL

Er is nieuwe muziek te promoten en daarom kruipt Danny Vera weer uit zijn schulp. Hij zat gisterenavond in de talkshow van Eva Jinek om over zijn nieuwe werk te praten en vervolgens een liedje te zingen. De gastvrouw was blij om hem te zien, aangezien de zanger zich al een tijdje niet heeft vertoond in de media.

‘Waar was je?’

Eva vraagt zich af waar Danny de afgelopen tijd is geweest. “Ik heb het idee dat ik jou al heel lang niet heb gezien. Niet hier, maar ook überhaupt niet op tv. Waar heb je uitgehangen?”

Danny legt uit dat hij het fijn vindt om ook veel vrije tijd te hebben. “Nou, ik heb een kind, een dochter, dus ik vind eigenlijk elke minuut die ik daarvan moet missen jammer. En daarnaast ehh… Ja, ik vond wel dat ik wel heel veel op televisie was. En dan zei ik al tachtig procent nee.”

‘Jezelf zat?’

Eva: “Je was jezelf zat of?”

Danny: “Nou, nee. Het is meer gewoon: ik vind dat als je op televisie bent ofzo, dan moet je wel wat te melden hebben ofzo. Nu heb ik nieuwe muziek, dan vind ik het leuk en kan ik erover praten, maar om aan te schuiven en gewoon maar mijn mening over wat dingen te geven…”

‘Vind ik moeilijk’

Eva: “Dat doen heel veel mensen dagelijks.”

Danny: “Ja, maar dat vind ik moeilijk. Er zijn zoveel meningen. Ik snap wel programma’s als dit. De wereld draait om meningen van iedereen. Ik denk alleen dat het soms gewoon beter is om je mening voor je te houden ofzo of iets leuks te vertellen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Danny Vera eens in de twee weken als tafelgast bij Vandaag Inside?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen