Özcan Akyol sluit presentatie Op1 niet uit: ‘Kan in toekomst altijd’

Özcan Akyol (39) sluit niet uit dat hij in de toekomst Op1 of een soortgelijk programma gaat presenteren. “Als ik niet uit de mode raak, of als ze me niet cancelen”, grapt hij.

Özcan Akyol © SBS 6

Hij heeft met programma’s als De Geknipte Gast en Sterren op het Doek al ruim ervaring met interviewen: Özcan Akyol. Toch is Vandaag Inside de enige actuele talkshow waar hij bij betrokken is, en dan alleen maar als gast. Waarom zit hij niet aan de kop van de Op1-tafel? BNNVARA is eruit gestapt, maar zijn andere werkgever MAX zit er nog in.

Öp1

Özcan wordt door een inzender van zijn brievenrubriek aangemoedigd om aan de slag te gaan bij Op1. “Sinds BNNVARA geen deel meer uitmaakt van het presenteren van Op1 erger ik me groen en geel aan de Telegraaf-sidekick en vertegenwoordigers van VVD en andere midden en rechtse partijen. Is Op1 niet wat voor jou?”, vraagt deze Theo.

Op dit moment niet, antwoordt de presentator. Hij grapt: “Ik heb mijn eisen op tafel gelegd. Op de eerste plaats moest het programma zijn titel veranderen in Öp1, een kleine kwinkslag naar mijn eigen voornaam. Daarnaast wilde ik tweehonderd man publiek in de studio.”

Cancelen

Waren dat al zijn eisen? Nee. “Tot slot heb ik met mijn vuist op tafel geslagen en gezegd dat het weer leuke en spannende televisie moest worden. Helaas konden ze mij niets beloven, daarom heb ik netjes bedankt voor de eer.”

Hij vervolgt: “Weet u wat het is? Ik ben pas een dertiger. Als ik niet uit de mode raak, of als ze me niet cancelen omdat ik toevallig een keer boos naar iemand heb gekeken, kan ik in de toekomst altijd nog een dergelijke taak op me nemen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Özcan Akyol als presentator van Op1, maar dan namens zijn werkgever MAX?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen