Duncan Laurence beledigd door Hans Klok: ‘Hij is echt zó’n eikel!’

Het charmeoffensief van Duncan Laurence heeft in elk geval geen effect op Hans Klok, de goochelaar die nu ook parttime BN’ers basht. “Die jongen vind ik ook echt zó’n eikel!”

Duncan Laurence en Hans Klok © NPO, RTL

Duncan Laurence doet hard zijn best om de sympathie van het volk terug te winnen. Niet alleen met zijn deelname aan Beste Zangers, maar ook door weer in het Nederlands interviews te geven, zoals laatst aan tafel bij Humberto Tan. De zanger, die een tijdje alleen Engels wilde praten, ontkende daar de geruchten dat hij aan de snuif zou zitten.

‘Echt zo’n eikel!’

Het charmeoffensief van Duncan werkt in elk geval niet op Hans Klok, die steeds vaker uithaalt naar BN’ers. Hij gaat in zijn boek vollédig los op de zanger, citeert Weekend. “Vind ik ook zo’n eikel. Nee, schrijf dat maar niet op. Of wel, kijk maar. Wat ik ermee wil zeggen, is dat je moet aanvoelen hoe je met die roem omgaat.”

De manier waarop die Songfestival-knul met roem omgaat is in elk geval vreselijk, vindt Hans. “Hoog van de toren blazen, roepen dat je beter bent dan alles en iedereen, dat kan echt niet, we leven niet meer in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Bovendien zie ik mezelf niet zo.”

‘Voel je niet te goed’

Hans is zelf ook een grote ster. “Ik ben trots op wat ik heb bereikt, ik ben heel goed in mijn vak, maar als mij gevraagd wordt om de circusoptredens van komende zomer op een leuke manier te promoten, doe ik dat graag.”

Je moet je nooit een hele grote ster gaan wanen, adviseert Hans tot slot aan Duncan. “Natuurlijk ben ik een commerciële jongen, ik wil gewoon kaarten verkopen, maar ik voel me nergens te goed voor.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hans Klok haalt steeds vaker uit naar BN'ers. Zonde?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen