Patty Brard deelt opvallende sneer uit aan Fidan Ekiz: ‘Geen tijd?!’

Patty Brard deelt een opvallende sneer uit aan Fidan Ekiz, waarmee ze de kritiek ondersteunt dat de Op1-ster ietwat egocentrisch zou zijn. Het is duidelijk: de SBS 6-diva is geen fan.

Patty Brard en Fidan Ekiz © SBS, NPO

Fidan Ekiz ligt de laatste tijd aardig onder vuur. Niet alleen omdat ze Frans Timmermans een narcistische ijdeltuit heeft genoemd, maar ook omdat ze een documentaire heeft gemaakt over de cancelcultuur en ze de zaken daarin wel héél erg op zichzelf betrekt. En daar komt nog haar weekje als vaste sidekick van Hélène Hendriks bij De Oranjezomer bovenop.

René geen fan

De 46-jarige Fidan is niet echt uit de verf gekomen als Hélène’s tafeldame. Sterker nog: ze kreeg zelfs pittige kritiek van René van der Gijp vanwege haar dagelijkse gezemel over de reacties die ze de avond ervoor had gehad. “Ik moet heel eerlijk zeggen, die Fidan trek ik niet zo”, sneerde hij in zijn voetbalpodcast.

Hoewel Johan Derksen juist wél fan is van Fidan, kijkt René absoluut niet graag naar haar. “Ik vind het een hoop gedoe. Het is iemand met heel veel issues. En die ze het het liefst ook allemaal vertelt.”

Fidan wil niet

Eén ding is zeker: het begint nu wel een beetje aan Fidan te kleven dat het wel heel vaak over Fidan zelf gaat. Patty Brard, van alle deskundigen in Shownieuws toch wel de grootste ster, heeft gisteren in dat programma lelijk uitgehaald naar de Op1-presentatrice. Ze deed dat heel terloops.

De reden dat Fidan ter sprake kwam? Hélène beleefde gisteren na zes weken de laatste uitzending van De Oranjezomer en Shownieuws had zo’n beetje iedereen opgetrommeld die daar aan tafel heeft gezeten om iets leuks te zeggen over de presentatrice. Alléén Fidan wilde niet voor de camera verschijnen…

Patty haalt uit

Presentatrice Dyantha Brooks: “Ze had hele goede namen. De tafelgasten waren ook te spreken over Hélène, toch?”

Patty: “Zeker, zeker, wij zijn niet de enigen. Fidan Ekiz hebben we gebeld, maar die had vandaag geen tijd, want het ging natuurlijk niet over haar.”

Collega’s in de studio – en Patty zelf – maken daarop kattengeluiden, aangezien dit een behoorlijk valse kat is. Bart Ettekoven: “Maar ze vond haar wel goed.”

Patty: “Ze vond haar wel goed. Ze heeft er de eerste week gezeten. We hebben nog een aantal mensen gebeld, die wél voor de camera wilden reageren en grote complimenten wilden maken aan onze Hélène.”

Bescheidenheid

Zelf is Patty ook groot fan van Hélène. “Bescheidenheid is nou precies het geheim van haar succes.”

Collega William Rutten: “Ze is ook echt en iedereen ziet dat.”

Patty vindt het bewonderenswaardig hoe goed Hélène heeft gescoord met De Oranjezomer. “Er zijn ook mensen die zeggen dat er niet zoveel concurrentie was op dit moment, maar goed: je moet ze toch maar weten te boeien en inderdaad: recensies krijgen zoals ze ze heeft gekregen… Ik heb haar altijd al een natuurtalent gevonden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patty Brard doelt op het vermeende egocentrisme van Fidan Ekiz. Kern van waarheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen