Na VI-sloopkogel: Martien Meiland níet voor camera Shownieuws

Het kan niet anders dan dat Wilfred Genee voor een donkere wolk boven de verjaardag van Martien Meiland heeft gezorgd. Hij verscheen gisteren ook niet voor de camera van Shownieuws.

Wilfred Genee en de Meilandjes © SBS 6

Martien Meiland heeft in zijn tv-carrière nog nooit zoiets meegemaakt: hij werd donderdagavond compléét voor de bus gegooid door zijn SBS 6-collega’s van Vandaag Inside. Presentator Wilfred Genee heeft zich voor het karretje van de boze tandem Caroline van Eeden en Valérie Lempereur laten spannen en las minutenlang dirt over Martien voor.

Vuige roddel

De ‘verbannen huisvriendin’ Caroline komt met een boek op de markt waarin schrijfster Valérie optekent wat er allemaal is gebeurd in haar tijd bij Chateau Meiland. En het lijkt erop dat ze echt geen blád voor de mond neemt. Ze hebben via Wilfred alvast verspreid dat Martien aan parkeerplaatss*ks zou doen. Intimiteit in de bosjes.

Een behoorlijk vuige roddel, die Martien voor altijd zal blijven achtervolgen, al heeft Patty Brard alvast verklaard dat ze hierdoor absoluut niet anders naar hem zal kijken. Het kan niet anders dan dat Martien hier tijdens zijn eerstvolgende interview naar zal worden gevraagd en dat lijkt hij dan ook eventjes uit de weg te gaan.

Waar is Martien?

Martien vierde gisteren zijn 62ste verjaardag en een verslaggeefster van Shownieuws belde ’s ochtends aan bij zijn pension Code Rosé. Zoiets wordt natuurlijk vooraf besproken. Wat blijkt? De reporter mocht haar bloemen voor Martien wel kwijt, maar de realityster zelf stond niet in de deuropening. Erica en Maxime namen het boeket aan.

Erica: “Nou, heel mooi. Ja, hij is vandaag vrij, want Max draait vandaag, dus ik zal ze aan hem geven. Heel mooi, dankjewel.”

De verslaggeefster: “Hij heeft gewoon een dagje vrij van jullie gekregen?”

Maxime: “Ja, ik heb al dagen het ontbijt niet kunnen doen, want ik had een reisje, dus eindelijk is hij weer vrij die man en kon hij lekker uitslapen vandaag op z’n verjaardag.”

Pannenkoeken

Maxime verklapt dat Martien niet echt in de mood was om zijn verjaardag te vieren. “Hij wou niks doen. Hij wou helemaal niks, dus toen zei mama: ‘Dan is het wel leuk als we even uit eten gaan met de kinderen.’”

Erica: “Dat vindt hij het leukste. Gewoon met z’n allen zijn, zitten en eten, dus dan doen we dat.”

’s Avonds plaatste Maxime nog wat stories op Instagram waarin te zien is dat Martien zijn cadeau uitpakt, een gouden kandelaar, en zelf heeft hij in een videoberichtje bedankt voor alle felicitaties (zie onderstaand).

‘Klaar mee’

Heeft Shownieuws aan Erica en Maxime gevraagd naar de dirt vanuit het kamp-Caroline? Ja, maar dat fragmentje is niet uitgezonden. “We hebben natuurlijk ook toen we vanochtend aan de deur stonden nog wel even gevraagd naar dat boek dat Caroline op de markt gaat brengen”, vertelt showkenner Bart Ettekoven.

Hij vervolgt: “Maar daar wilden ze helemaal niks meer over zeggen. Daar zijn ze wel een beetje klaar mee.”

Instagram

Martien bedankt volgers:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Martien Meiland nu al vreest voor zijn eerstvolgende interview?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen