Bram Moszkowicz blauw na val bij Talpa: claim tegen John de Mol?

Bram Moszkowicz is bont en blauw geraakt door een zeer onfortuinlijke val in de studio van Shownieuws. De ehh… gevallen strafpleiter dient in elk geval geen claim in bij John de Mol.

Bram Moszkowicz © SBS 6

Ze kunnen inmiddels wel een spoedpost openen op het Mediapark: om de twee weken horen we dat er weer iemand half zijn nek heeft gebroken in een televisiestudio. Jan Slagter heeft in de lente een ‘doodsmak‘ gemaakt in Studio 23, in juni viel er een bejaard koppel van de publiekstribune van De Slimste Mens en dan hebben we het nog niet over Op1 gehad.

Bram maakt klapper

De situatie bij Op1 was helemaal mal: daar gleed in mei een gast uit terwijl het programma gewoon live op televisie was. Het leverde een absurde situatie op: het presentatieduo bleef stoïcijns aan tafel zitten en keek toe hoe de gast bloedend op de grond lag. “Die troel zit gewoon live verslag te doen!”, zeiden verbijsterde kijkers.

Het is allemaal redelijk goed afgelopen: niemand hoefde de oven in. Maar hoe zit dat met Bram Moszkowicz? Die blijkt recentelijk dus ook een verschrikkelijke klapper te hebben gemaakt in de televisiestudio. Hij liep nietsvermoedend naar zijn kruk aan de Shownieuws-desk, toen het echt vol-le-dig misging.

Heel erg glad

Bram gleed uit, maar hoe kan dat? We weten allemaal dat er flink wat BN’ers een slijmdouche krijgen tijdens de uitzending van Shownieuws, maar dit gebeurde nog vóór de uitzending… “Dat kan de kijker niet zien, maar het was hier erg glad een keer. Dat was condens van de airco en toen ben ik buitengewoon hard op mijn…”, vertelt hij.

Speelden ze niet gewoon een spelletje hints? Bram die de gevallen strafpleiter uitbeeldt? Nee. Collega Eline de Ruig in de aflevering van gisteren: “Nou, het was een kláp.”

Bram: “Jij was erbij, hè?”

‘Schrok me rot!’

Eline vertelt dat het echt verschrikkelijk was. “Ik schrok me echt helemaal rot. Ik denk: die ligt daar en die blijft daar liggen.”

Bart Ettekoven: “Die staat niet meer op.”

Eline: “Nee, nou echt.”

Bram: “Er was verder niks, maar ik was wel van mijn rechterkant de dag erna helemaal blauw en dik. Ik dacht: dat kan ik John de Mol niet aan doen om een claim neer te leggen.”

Geen fruitmand

Heel vervelend allemaal. Lag Bram de dag erna in bed, omringd door een Talpa-bloemenzee? Nee. Er kon nog geen doos Merci van af. Guido den Aantrekker: “Heb je van Talpa misschien een fruitmand gekregen of ook niet?”

Bram: “Nee.”

Guido: “Dat vind ik toch slordig.”

Bart: “Dat vind ik ook slordig.”

Gelukkig weet Bram de voorraadkast bij Talpa zelf ook wel te vinden.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bram Moszkowicz breekt bijna zijn nek op de studiovloer, maar krijgt niet eens een bloemetje. Schandalig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen