Wie zat er toch in die Shownieuws-kast? ‘Het is Bram Moszkowicz!’

Abject en infaam: het is Bram Moszkowicz die tijdens een feestje van Shownieuws is betrapt in de bezemkast van Talpa. Althans, dat stelt Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal. “OMG!”

Bram Moszkowicz © Shownieuws

Het is precies twee maanden geleden dat Shownieuws-ster Airen Mylene op de radio onthulde dat er een hitsig incident heeft plaatsgevonden tijdens een feestje van het programma. Eén van haar collega-presentatoren zou zijn betrapt in een kast. Nog dezelfde dag volgde er een ontkenning van Dyantha Brooks, en Patty Brard reageerde woest.

Yvonne weet het

Vanwege zijn pikante verleden waren de meeste ogen gericht op Manuel Venderbos, maar na zijn ontkenning verschoof de aandacht naar Tooske Ragas. Nu, twee maanden later, komt Yvonne Coldeweijer met een update in dit dossier.

Yvonne kan het bijna niet geloven. “OMG jongens. Ik ben er eindelijk achter welke presentator er nou in de kast is gedoken met een productiecollega tijdens een Shownieuws-personeelsfeestje… 👀🧃”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Interne excuusmail

Het heeft allemaal flink wat ophef veroorzaakt. “De gemoederen liepen hoog op. Ondanks dat het natuurlijk wel waar bleek te zijn, werden er toch een aantal mensen onterecht beschuldigd… Zowel Tooske als Manuel moesten er flink aan geloven en Airen stuurde hiervoor zelfs een interne mail met excuses voor de ophef naar het hele team.”

Ze vervolgt: “Maar het hele team van Shownieuws weet natuurlijk al lang om wie het écht gaat (vele crewleden waren hier ook bij) en hielden lange tijd hun mond… Maar de onderste steen komt vandaag eindelijk boven. Ik weet wie het is…”

‘Het is… BRAM!’

Wie is het? “Het is Mosko. 🤣 Het enige wat Airen heeft gezegd, is dat de personen in kwestie van twee verschillende niveaus zijn. Presentatie- en productieniveau. Wie daaruit het woord ‘presentator’ zeer letterlijk heeft genomen, waardoor er nog maar drie overbleven, weet ik niet. Maar dat was een flinke denkfout.”

Ze vervolgt: “Bram is natuurlijk ook van het level ‘presentatie’, aangezien hij vaste expert is in het programma. Volgens Shownieuws-spionnen heeft hij het op een personeelsfeestje met een redactrice gedaan in de kast. And everybody knows. Jongens, ik vind het zo fijn dat we nu eindelijk weer kunnen slapen ’s nachts.”

“Wat een mysterie. Eindelijk ontrafeld. 🤣”

Met wie dan?

De grote vraag is: met wie? Ook dat weet Yvonne! “Het is geen redactrice maar een verslaggeefster. Gelukkig maar want de redactrices van Shownieuws zijn gemiddeld 20. Deze dame is al wat ouder en ze werkt ook aan zijn podcast ‘Recht in de Ogen’. Het gebeurde vorig jaar tijdens het Talpa Zomerfeest.”

Zo, dat is pittig. “Ze zijn samen de schoonmaakkast ingedoken bij de studio’s van radio 538. OMG. Bram komt dus nooit aan die kant, dus hij wist niet dat er die avond ook schoonmaaksters aan het werk waren… Schijnbaar zijn ze dus op heterdaad betrapt in de schoonmaakkast. 👀”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Airen Mylene straf moet krijgen voor haar radio-onthulling?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen