Yvonne Coldeweijer: ‘Ik hoor wel vaker dingen over Bas Smit…’

Yvonne Coldeweijer, de meest gevreesde persoon onder bekende Nederlanders, hoort naar eigen zeggen wel vaker verhalen over Bas Smit. “Er is een reden dat juice soms niet zo snel uitlekt.”

Bas Smit en Nicolette van Dam © SBS, Instagram

Bas Smit is al sinds jaar en dag hofleverancier van je dagelijkse portie irritainment: veel mensen krijgen kromme tenen van zijn hysterische Instagram-act. Hij en zijn geliefde Nicolette van Dam duiken daarnaast ook nog eens voortdurend op in de showrubrieken om hun handel aan de man te brengen. Maar klopt het beeld dat zij hun volgers voorschotelen wel?

Juice uit Hongkong

Voor het eerst in haar juicecarrière heeft Yvonne Coldeweijer vorige week de aanval geopend op Bas Smit door een pittige roddel te verspreiden over zijn tripje met goede vriend John Ewbank. En daarmee riskeert ze een heleboel, want de juicediva heeft begrepen dat Bas mensen die hem in de weg lopen echt heel erg het leven zuur kan maken.

Juice is echter juice voor Yvonne. “Hij is de persoon waar ik altijd de meeste vragen over krijg. Zeker na de laatste juice over John Ewbank met Bas in Hongkong”, schrijft ze op haar juicekanaal.

‘Hoor wel vaker iets’

Het is volgens Yvonne niet voor het eerst dat ze iets over Bas hoort. “Het ding is… Ik hoor wel vaker dingen maar die zijn vaak té ‘via via’. Als er juice is uit eerste hand, van een directe spion, hoor je het vanzelf. Zoals het Hongkong-verhaal.”

Tot nu toe is er weinig andere dirt over Bas verschenen. “Er is een reden dat juice sneller uitlekt bij de ene BN’er ten opzichte van de ander.”

Strategie

Je kunt vreemdgaan ook strategisch inkleden, aldus Yvonne. “De ene BN’er gaat bijvoorbeeld vreemd met een jonge meid met Insta-volgers die zelf ook bekend wil worden. De ander gaat liever vreemd met een dame die zelf ook getrouwd is, zodat uitlekken minder waarschijnlijk is. En ga je ook in Nederland vreemd, of bijvoorbeeld alleen in het buitenland?”

“Het hangt allemaal een beetje af van de strategie. 😉”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Bas Smit het bloed van Yvonne Coldeweijer inmiddels wel kan drinken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen