Olcay Gulsen verklaart verwijderen foto: ‘Zag er uitgehongerd uit’

Olcay Gulsen geeft toe dat ze na kritiek van buitenaf een ’te magere’ foto van zichzelf heeft verwijderd van Instagram. “Ik was het eigenlijk wel een beetje met de mensen eens.”

Olcay Gulsen © NPO, Instagram

Er is de laatste te tijd een hoop te doen over oudere BN’er-vrouwen als Isa Hoes en Heleen van Royen die na het volgen van allerlei extreme diëten opeens hun killerbody tonen op Instagram. Dat exhibitionisme schiet bij sommige mensen in het verkeerde keelgat, omdat het een negatief voorbeeld zou zijn voor vrouwen of jongeren die toch al onzeker zijn.

Uitgehongerd

Olcay Gulsen haalde in mei na felle kritiek van buitenaf een ’te magere’ foto van zichzelf van Instagram. “Ik was het wel met mensen eens dat het een beetje een gekke hoek was, waardoor ik er echt heel uitgehongerd uit zag”, reageert ze in de Weekend.

Achteraf gezien begreep Olcay ook niet helemaal waarom ze dit had geplaatst. “Ik vond het niet zo’n mooie foto, bij nader inzien, dus haalde ik ‘m eraf. Ik dacht: misschien lijk ik zo wel extreem dun.”

Zes keer per week

Het lijf van Olcay vergt heel veel werk. “Ik sport vijf tot zes keer per week, ik doe anderhalf jaar aan pilates. En ik heb zeven maanden geen brood, aardappels, pasta of rijst gegeten. Supersaai. Maar het went eigenlijk wel.”

Schiet het allemaal niet een beetje door? “Ik ben zeven kilo afgevallen, dus op zich valt dat wel mee, maar op zo’n klein lichaam zie je dat sneller.”

Flopsoap

Tot slot: hoe ziet de tv-carrière van Olcay eruit na haar flopsoap? “Ik spreek met allerlei verschillende producenten voor nieuwe tv-programma’s en voor de rest ga ik aanschuiven bij de talkshow van Khalid en Sophie.”

Voelt ze zich niet onzeker na die vreselijk slechte kijkcijfers van Ruud & Olcay? “Nee hoor, ik ben helemaal niet onzeker, daar heb ik geen last van.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Isa Hoes (56) onder vuur vanwege foto's van haar afgetrainde lichaam. Begrijpt u überhaupt waarom die BN'ers dit allemaal willen laten zien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen