Zeer pikante grap over Eva Jinek op de radio: ‘Kwak van Freek!’

Terwijl Eva Jinek geniet van haar zwangerschapsverlof, is er in de ochtendshow van Radio 538 een wel héél pikante grap over haar en haar ex-vriend Freek Vonk gemaakt. “Kwak!”

Eva Jinek en Freek Vonk © RTL, 538, NPO

Eva Jinek vormt momenteel een gelukkig gezin met haar geliefde Dexter van der Voorn, hun zoontje Pax en een baby op komst. Voorheen had de talkshowdiva een zeer wild liefdesleven vol bekende exen. Niet alleen had ze een relatie met de politiek incorrecte Bram Moszkowicz, maar ook vormde ze enige tijd een setje met dierenvriend Freek Vonk.

Pittige grap

Tegenwoordig is Freek in het nieuws omdat hij het steeds bonter maakt met alle fratsen die hij uithaalt. Dit keer heeft hij weer een hele kolonie larven laten opgroeien in zijn benen. Laatst filmde hij hoe de laatste larve uit zijn been kwam. Allemaal bijzonder onsmakelijk en volgens Jan Slagter is het gewoon aandachttrekkerij.

Hoe dan ook: de hele situatie is ook besproken in het programma De 538 Ochtend. Daar heeft cabaretier Rob Scheepers een vaste rubriek en hij heeft een wel héél pittige grap gemaakt over Freek en Eva.

Kwak van Freek

Rob laat de studio bulderen met zijn pikante grap: “Een larve genaamd Kwak is na drie maanden eindelijk uit het been van Freek Vonk gekropen. ‘Nou en? Bij mij liep er drie maanden lang kwak van Freek langs mijn benen’, aldus Eva Jinek.”

Radiomakers Tim Klijn, Niels van Baarlen en Rick Romijn houden het niet meer en gieren het uit. “Hahahaha”, klinkt het.

Slijmerig schepsel

Dat was nog niet alles. Rob: “Om te voorkomen dat het smerige, slijmerige schepsel zich verder zou vermenigvuldigen hebben ze het meteen vernietigd in een verbrandingsoven. De larve daarentegen is geschonken aan een dierentuin.”

Het is maar de vraag of Eva om die eerste grap kan lachen. Het woord ‘kwak’ heeft namelijk een seksuele connotatie en de kwakgrap kan dan ook als vulgair of grof worden ervaren, afhankelijk van haar persoonlijke grenzen. Al zal ze hier volgens critici weinig van kunnen zeggen; zij stelden vorig jaar dat Eva lachte om aanranding

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u zo'n vulgaire grap over Eva Jinek wel kunnen op de nationale radio?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen