Marc-Marie Huijbregts gemeen over Nadia Moussaid: ‘Saai en suf!’

Marc-Marie Huijbregts is totaal niet onder de indruk van de nieuwe talkshow van Nadia Moussaid. Hij vindt haar dagelijkse programma om zeven uur ‘saai en suf’. “Ik geef het een 5.”

Marc-Marie Huijbregts en Nadia Moussaid © RTL, VPRO

De nieuwe show van Nadia Moussaid is nog geen kijkcijferknaller en dat verbaast Marc-Marie Huijbregts helemaal niets. Hij heeft een paar afleveringen gekeken en geeft er een uitgebreide recensie over in zijn podcast met Jan Uriot. Sterker nog: de hele aflevering is naar Nadia vernoemd. En zijn oordeel is niet mild.

Heel erg saai

Nadia, die op het tijdslot staat dat is grootgemaakt door Matthijs van Nieuwkerk, is volgens de piepkomiek slaapverwekkend. “Laten we heel eerlijk zijn: ik vond het echt heel erg saai. Ik vond het programma saai. Wat ik ook miste: heel vaak gaf zij al aanzetjes van wat er geantwoord moest worden.”

Heeft hij een voorbeeld? “Ja. Dan zei ze: ‘Goh, en hoe voelt het om arm te zijn? En hoe reageert de omgeving erop? Misschien dat mensen ook zeggen: het is je eigen schuld!’ Dat heeft dan nog helemaal niemand gezegd dat het de eigen schuld is. Dat brengt zij dan in, omdat ze denkt: ik wil die kant op.”

Gortdroog

Er moet ook meer doorgevraagd worden door Nadia, vindt de cabaretier. “Ik wilde gewoon ook het hele verhaal weten. Ik wilde ook weten hóe die mensen in de armoede waren gekomen. Daar kwam je bij geen van hen achter.”

Marc-Marie vindt dat er niet doorheen te komen is. “Ik vond het gortdroog. Ik vind die Nadia wel een prettig iemand hoor, alleen ze heeft niet echt dat ze het een beetje lichter kan maken ofzo. Ik vond het best een taaie zit moet ik eerlijk zeggen. Als we geen recensie erover hadden gedaan, dan zou ik het niet helemaal uitgekeken hebben.”

‘Een 5!’

Welk rapportcijfer geeft Marc-Marie de show? “Ik geef het een 5. Ik denk dat er in de kern gewoon iets moet gebeuren waardoor het een beetje vlotter wordt. Het is een beetje Rondom 10. Het is te suf. “

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de talkshow Nadia een blijvertje is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen