Irene Moors krijgt kritiek van Evert: ‘Ze praat het allemaal recht!’

Irene Moors wekt ergernis bij Evert Santegoeds. Hij vindt dat de presentatrice wel heel gepikeerd reageert op de kritiek die ze krijgt. “Het sloeg nergens op en dat wist ze gewoon.”

Irene Moors en Evert Santegoeds © RTL, SBS

De RTL 4-flop Alles is Muziek is waarschijnlijk nog schadelijker geweest voor Irene Moors dan voor de presentatrice van het programma, Marieke Elsinga. Volgens Angela de Jong heeft Irene zich in deze show namelijk getoond als een tv-vedette in verval. En dat blijft de presentatrice nu flink achtervolgen.

‘Dit wist je, Irene!’

Het helpt allemaal niet dat Irene zo gepikeerd doet over de kritiek die zij heeft gekregen op haar sjoelbakgeram. Na Johan Derksen krijgt ze nu nóg meer criticasters over zich heen. “Het format was dan dat Irene Moors op een sjoelbak muziek ging maken”, merkt Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden cynisch op in de podcast Strikt Privé.

Collega Evert Santegoeds: “Ja, en die gaat dat dan ook weer recht praten en zeggen dat het heel oneerlijk is die kritiek. Het sloeg toch allemaal nergens op! En dat wist ze. Dat wist je toch toen je dat ging maken?”

Heel slecht

Evert vindt dat Irene op zo’n moment gewoon de hand in eigen boezem moet steken. “Het was net zo erg als die NIX Factor bij SBS, dat je eerst de titel hebt waarschijnlijk en dan wordt er een programma omheen bedacht. Dat gaat dan niet scoren, maar daar hebben ze de moed én de ervaring om programma’s eerder van de buis te halen.”

Hij vervolgt: “Het is een hard gelag. Peter van der Vorst ook. Dat is ook niet één groot succesnummer wat hij daar neerzet. (…) Het lijkt altijd of dit alleen bij SBS 6 gebeurt, maar dat is natuurlijk niet zo. Bij RTL hebben ze ook miskleunen en dat zag je hier. Vanaf de eerste tien minuten van dat programma.”

Imago

Is deze televisieflop schadelijk voor het imago van Marieke? “Nou ja, het is geen vlekkeloze start van je carrière op de buis als solopresentatrice natuurlijk. Erger dan dit kan bijna niet.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen