Gordon praat ook niet meer met Yvonne: ‘Geen contact na kritiek’

Gordon praat nu ook niet meer met Yvonne Coldeweijer, die tot voor kort een van zijn weinige bondgenoten was in het Nederlandse medialandschap. “Misschien beter om dit vol te houden.”

Gordon en Yvonne Coldeweijer © RTL

Het lijkt erop dat Gordon niet zo blij is met de kritische noten die Yvonne Coldeweijer over hem heeft gekraakt. Naast dat hij geen zin meer heeft in interviews met RTL Boulevard, heeft hij nu ook geen contact meer met de juicekoningin. Ze zegde eind vorige maand min of meer haar vertrouwen in de tv-miljonair op.

‘Tijd voor rehab’

Yvonne schrok zich toen een hoedje van het opzienbarende interview met zijn ex-verloofde Gavin Rozario en trok haar steun aan Gordon zo’n beetje in. “Ik ben er heel erg van in shock dat hij dus eigenlijk nog steeds heel erg verslaafd is aan coke”, zei ze onder meer. “Dan denk ik: goh, misschien toch tijd voor rehab.”

Daarnaast heeft Yvonne ook haar afkeuring uitgesproken over het in scène zetten van Gordons huwelijksaanzoek (‘dat wringt bij mij heel erg, ik hou daar helemaal niet van’). Kennelijk kon Gordon tot voor kort prima leven met alle juice die Yvonne over collega-BN’ers verspreidt, maar vindt hij het minder leuk als het zich tegen hém keert.

Geen contact meer

Heeft Yvonne na die opmerkingen nog contact gehad met Gordon? Nee. “Sinds ik (ook tegen hem) heb gezegd dat ik vind dat hij beter naar rehab kan gaan heb ik hem niet meer gesproken… 👀”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Wat vindt ze ervan dat Gordon van de week een cameraploeg van RTL Boulevard negeerde die hem stond op te wachten bij zijn werk? Verstandig. “Misschien echt even beter dat hij nu deze mediapauze voorlopig volhoudt om ff bij te komen van alle sensa.”

Juice over Goor

Of Gordon nog niet pissed off genoeg is, komt Yvonne nu met een nieuwe portie Goor-juice. Een roze spion die vlakbij Gordon woont in Amsterdam, zag zondag plotseling het Grindr-profiel van zijn ex-verloofde Gavin opduiken. “Dit zou er eigenlijk op moeten wijzen dat Gavin hier in Amsterdam is! Bij Goor! 👀 Na alles wat er gebeurd is? Wauw.”

Grindr is een datingapp voor de queergemeenschap. Het profiel van Gavin werd volgens de roze spion al na enkele minuten gewist. Yvonne deelt de bewijzen, waarna een oplettende opvolger opmerkt dat dat profiel vol met Engelse spelfouten zit. “Je moet het eigenlijk vergelijken met Gordon’s typegedrag in dm’s.”

‘Zou kunnen!’

Yvonne, die het kan weten, concludeert: “Ok 100% Gordon. 😂”

Wat dáár dan weer achter zou zitten is onduidelijk, maar het kan natuurlijk zijn dat Gordon het Grindr-profiel van Gavin beheerde voor als ze een keer zin hadden in nóg een meneer. En na een relatiebreuk moet ook zo’n profiel een keer gewist worden.

Of heeft Gordon zonder dat Gavin het weet een profiel aangemaakt met zijn foto? Yvonne: “Whaha ja dat zou ook nog kunnen!”

Grindr-juice

De Grindr-juice van Yvonne:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen