Halina Reijn zorgt voor woede: ‘Ze deed net of ze me lekker vond!’

Halina Reijn heeft kwaad bloed gezet bij de bekende scenarioschrijver Haye van der Heijden. Volgens hem deed de actrice net of ze hem lekker vond. “Ik voelde me daarna zó’n sukkel.”

Haye van der Heijden en Halina Reijn © NPO

De bekende scenarioschrijver Haye van der Heijden voelt zich zwaar misbruikt door actrice Halina Reijn. De twee kregen het aan de stok toen ze samenwerkten aan de RTL 4-serie Meisje van Plezier. Hij werd door haar aan de kant gezet, waarna hij haar in de media uitschold voor ‘vuil wijf’ en ‘actrice met een stekkerneus’.

‘Wijf’ Halina

Haye komt er nu op terug in een lang interview met Nieuwe Revu. “Ik had een akkefietje met haar over de serie Meisje van Plezier. Het moest steeds weer anders van haar. Uiteindelijk werd ik aan de kant gezet. Ik voelde me daarna zó’n sukkel.”

Waarom dan? “Want omdat ze me nodig had, had ze mij gepaaid op een manier waar ik als man intrapte. Ik dacht: ze vindt me leuk, ze vindt me aantrekkelijk en ze is wel… En later dacht ik: o, wat ben jij een sukkel, zeg! Wat laat jij je inpakken door zo’n wijf. Ja, heel stom.”

Haye ingepalmd

Halina heeft heel handig gebruikgemaakt van haar vrouwelijke charmes, aldus Haye. “Mannen laten zich inpalmen door die slimme vrouwen die gebruikmaken van hun charmes en dan alles gedaan krijgen. Stom, hè?”

Maar vindt zijn vrouw het wel leuk om te horen dat Haye zo openstond voor Halina? “Ik vroeg mijn vrouw ten huwelijk en toen zei ze: ‘Ik wil wel met je trouwen, maar ik denk niet dat je de laatste man bent waar ik het bed mee deel.’ En toen zei ik: ‘Dat vind ik een ongelooflijk gezond uitgangspunt.’ Daarna hebben we allebei het een en ander meegemaakt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Haye van der Heijden dacht dat Halina Reijn hem lekker vond. Naïef?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen