Toilet Rick Romijn ondergekakt door Bol.com-bezorger: ‘Drol.com!’

Rick Romijn, de ster-sidekick van Radio Veronica, is niet tevreden over de bezorging van zijn Bol.com-pakketje. De bezorger van dienst heeft namelijk gepoept op zijn toilet en remsporen achtergelaten.

Rick Romijn © Talpa, Bol.com

De 60-jarige Rick Romijn, die eigenlijk Richard Blokpoel heet, heeft een pakketje besteld op Bol.com. Wat hij precies gekocht heeft is onduidelijk, maar de doos werd afgelopen vrijdag bezorgd. “Ik kwam vrijdag thuis en we hadden wat besteld bij Bol.com. En dat wordt bezorgd, weet je wel”, vertelt hij op Radio Veronica.

‘Mag ik naar de wc?’

De bezorging verliep aanvankelijk vlekkeloos, aldus Rick. “Die koerier staat aan de deur. Nou, even tekenen en ik wil de deur dichtdoen en hij zegt: ‘Mag ik wat vragen?’ Hij zegt: ‘Mag ik even gebruikmaken van uw wc?’ En ik vind dat toch wel een beetje dat je denkt van: naja.”

Om een ongemakkelijke situatie te voorkomen besloot Rick toch maar om toegang tot zijn wc te verschaffen. “Een minuutje of vier à vijf later hoor ik die man. Die doet de deur open en zegt: ‘Bedankt, hè!’ En die gaat weg.”

Nummer twee

Vijf minuten later? Dan kun je volgens dj Tim Klijn maar één conclusie trekken. “Die heeft daar dus nummer twee zitten doen.”

Dat klopt, aldus Rick. “Die heeft daar gewoon zitten kakken.”

En daarmee kwam een abrupt einde aan de vlekkeloze bezorg-ervaring. “De remsporen zaten er nog in!”

Drol.com

Collega Niels van Baarlen vindt het niet kunnen als een postbezorger in je wc poept en dan ook nog restjes achterlaat. “Gadverdamme!”

Rick: “Ik vond dat zo smerig!”

Niels: “Drol.com!”

Rick: “Hahahaha.”

Fragment

Het bewuste fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u een Bol.com-bezorger op uw toilet laten kakken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen