Rob Kemps nú al op reservebank SBS 6: ‘Contract loopt nog jaar’

Oeps: Rob Kemps zit na twee jaar alweer op de reservebank bij SBS 6. Na het floppen van al zijn shows en de terugkeer van Linda de Mol, ligt er geen énkele klus voor hem in het verschiet.

Rob Kemps © YouTube

Rob Kemps werd twee jaar geleden door SBS 6 binnengehaald als dé nieuwe tv-belofte van Nederland, maar hij is echt enórm door de mand gevallen. En dan vooral bij het programma De 10 Vragen. Daar werden zijn vragen, volgens gast Johan Derksen, stiekem ingefluisterd door sterinterviewer Antoinnette Scheulderman. Bizar.

‘Nog wat voor Rob?’

En nu Antoinnette’s boezemvriendin Linda de Mol weer terugkeert als presentatrice van Ik Hou Van Holland, zit ook Robs invalklus erop. Wat nu? “We hebben even aan de persvoorlichter gevraagd: ‘Is er dan nog wat voor Rob?’ Want als dit dan nu stopt…”, aldus showkenner Bart Ettekoven aan de desk van Shownieuws.

Hij vervolgt: “Van The Wheel was al duidelijk dat daar geen tweede seizoen van komt en De 10 Vragen dat hij heeft gepresenteerd, komt daar dan misschien een volgend seizoen van? Dat scoorde ook niet de pannen van het dak.”

Driejarig contract

Presentatrice Airen Mylene: “Want hij heeft destijds in 2021 getekend voor een driejarig contract.”

Bart: “Ja, dat zou betekenen dat hij nu nog een jaar moet werken en dan zou je verwachten dat er nog wel wat komt, maar daar is op dit moment nog helemaal geen duidelijkheid over.”

Collega Guido den Aantrekker: “Maar wat verwacht je, Bart? Gaan we nog wat van hem zien bij SBS?”

Bart: “Ik denk het eigenlijk wel.”

Airen: “In wat voor hoek?”

Bankzitter

Bart: “Geen idee, maar ik bedoel: ze zullen hem niet op de bank laten zitten voor al dat geld, toch, een heel jaar lang?”

Guido: “Nou ja, dat gebeurt wel vaker met heel veel mensen. Het is wel iemand waar ze nou juist volop wilden inzitten.”

Bart: “Nou ja, op zich: dat De 10 Vragen was geen onaardig programma om naar te kijken, dus ik kan me voorstellen dat ze dat nog een keer programmeren, maar misschien niet weer… Het was toen wel redelijk prime time op vrijdag- of zaterdagavond.”

Schreeuwerig

Studiogast Frits Huffnagel: “Ik vond The Wheel eigenlijk ook wel leuk, maar dat had niet zoveel kijkers volgens mij.”

Airen: “Ik hoorde dat men het schreeuwerig en te lang vond duren.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kemps op de reservebank. Lekker laten zitten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen