René van der Gijp: ‘Gaat héél hard met vallende ster Rob Kemps’

René van der Gijp leeft mee met zijn collega Rob Kemps, die twee jaar na het begin van zijn carrière als tv-ster alweer op de reservebank zit. “Dat is een vallend sterretje aan het worden.”

René van der Gijp en Rob Kemps © SBS

Rob Kemps zit volgens Shownieuws op de reservebank. Het zit de hysterische presentator niet mee: al zijn tv-shows zijn geflopt en tot overmaat van ramp is zijn gunfactor als sneeuw voor de zon verdwenen nu hij zijn gezin in de steek heeft gelaten. Waarvoor? Voor een jonger achtergronddanseresje, meent Yvonne Coldeweijer. En dat is niet tegengesproken.

Vallend sterretje

Het ziet er volgens René van der Gijp niet goed uit. Hij zegt in Vandaag Inside over zijn SBS 6-collega: “Ja, dat is langzaam een vallend sterretje aan het worden, Rob.”

Wilfred Genee: “Dat gaat snel dan als je het zo bekijkt.”

René: “Dat gaat heel hard.”

Wilfred: “Zo ben je daar en zo ben je hier.”

Reservebank

Gisteren trad Rob heel hysterisch op tijdens Koningsdag, als de Snollebollekes. Job Knoester na het zien van de beelden: “Ja, dan zou ik hem ook op de reservebank zetten.”

Johan: “Wat er met hem gebeurt, Wilfred, vind ik wel treurig. Dat is helemaal de tendens in Nederland. Kijk, Humberto ging vreemd met Stax, de publieke opinie keerde zich tegen hem en het was afgelopen met hem. Rob schijnt een relatie te hebben met een ander meisje en is thuis weg. Dat kan, dat gebeurt overal. En daar wordt hij toch op afgerekend.”

Slechte televisie

Onzin, zegt Job. Hij wijst erop dat Rob gewoon slechte televisie maakt. “Die programma’s lopen niet helemaal lekker.”

Wilfred: “Ja, ik denk dat het bij hem eerder aan de programma’s lag.”

Johan: “Ik weet het niet. Ik heb sterk de indruk… De media duiken zó op dit soort privézaken en het wordt zó groot gemaakt, dat het hele een antipathie tegen zo’n jongen krijgt.”

René: “Het is ook altijd wel handig als je iemand hebt, Johan, en het is een nieuwe jongen, dat je even met elkaar gaat kijken: wat is nou zijn kwaliteit? Waar kunnen we hem inzetten?”

Johan: “Ja, die fout hebben ze gemaakt.”

Schoolkrant

Job: “Ze hebben ook wel rare dingen gedaan met hem.”

René: “Maar daarom. Hij is gelijk op een zaterdagavondshow gezet. En daarna die talkshow.”

Job: “Met schoolkrantvragen!”

Wilfred: “Stel dat dat heel goed was geweest, dan denk ik dat hij er niet zoveel problemen mee had gehad wat er in zijn privéleven was gebeurd. Als dat écht goed was geweest. Maar dat was het niet.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen