Manager Dennis van der Geest grijpt in na vraag over vreemdgaan

De manager van Dennis van der Geest greep gisteren in toen Shownieuws hem een vraag stelde over zijn vermeende vreemdgaan. De presentator was daar zichtbaar blij mee. “C’est ça!”

Dennis van der Geest © SBS 6

Het vermeende vreemdgaan van Dennis van der Geest wordt al langer dan een jaar besproken op de juicekanalen. Hij is volgens Yvonne Coldeweijer een zogenoemde serial cheater. Zijn vrouw Zaina zou hem afgelopen oktober hebben betrapt op vreemdgaan met een productiegriet van Million Dollar Island en daarna uit huis hebben gezet.

Pijnlijke situatie

Het is een pijnlijke situatie, zegt Evert Santegoeds nu in Shownieuws. “Vooral omdat hij later gezien werd met een vrouw en daarmee zoenend. Toen was het verhaal toch wel compleet. Dus alle reden om hem vandaag daar even naar te vragen, maar er was ook nog een manager bij en die greep toen even in.”

Dennis vertelt in een vooraf opgenomen interview dat het ‘eigenlijk best wel goed’ gaat. “Ik heb zeker een vervelende periode achter de rug met mijn familie en mijn gezin. Ik ben heel blij dat we met elkaar wel gewoon on speaking terms zijn en al onze dingen gewoon goed doen.”

Manager grijpt in

De oud-judoka houdt het heel erg bij algemeenheden. “Ja, niet de meest leuke periode, maar ik vind het wel fijn dat de mensen dicht om mij heen, dat het daar allemaal goed mee gaat en met mij ook.”

De verslaggever probeert vervolgens: “Maar ben je verliefd? Het is lente!”

Dennis lachend: “Ja, het is lente ja.”

Dan grijpt de manager in: “C’est ça!”

Zwijgzame Dennis

Wat vindt Evert ervan? “Zijn vrouw Zaina en hij waren veertien jaar getrouwd en ze hebben drie kinderen in de leeftijd achttien tot acht, dus je kunt je voorstellen dat het nogal wat commotie in het gezin teweeg heeft gebracht. Dat is eigenlijk ook de reden dat hij er niet over wil praten volgens die manager die ingreep.”

“Die manager zegt: ‘De kinderen worden op school geconfronteerd met geruchten over een liefdesbreuk, vreemdgaan, allemaal dingen waar de kinderen geen zin in hebben.’ Dat is de reden dat hij daar vandaag nog even discreet mee om wilde gaan en ook, zei hij, omdat hij er zelf nog niet helemaal uit is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u liever de methode-Nielson of de methode-Dennis van der Geest?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen