John Williams berispt: ‘Nu écht te oud voor dat mannendecolleté!’

Aaf Brandt Corstius vindt dat John Williams op 53-jarige leeftijd echt eens moet stoppen met het dragen van die diep uitgesneden shirts. “Ook als het koud buiten is draagt hij dat!”

Aaf Brandt Corstius en John Williams © RTL

Help Mijn Man Is Klusser-presentator John Williams is hartstikke trots op zijn borstspieren en die laat hij dan ook graag zien aan de buitenwereld. Bijna altijd draagt hij een effen T-shirt met een vrij diep uitgesneden halslijn. En dat wordt Aaf Brandt Corstius nu echt iets te veel, zegt ze in haar podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Alles.

Mannendecolleté

John is momenteel 53 jaar oud. “Wat ik grappig vind is dat John Williams nog steeds een mannendecolleté draagt. Dat was een tijdje best wel in de mode onder BN’ers. Nou, mannen-BN’ers dan, Chris Zegers had dat ook heel vaak”, zegt Aaf.

Co-host Marc-Marie Huijbregts: “Maar als je in de zestig bent…”

Aaf: “Hahaha. Ja, John Williams… Ik heb geen idee hoe oud hij is. Ik denk dat hij ouder is dan we denken. Niet in de zestig denk ik, maar…”

Marc-Marie: “Zou hij nog ouder zijn als wij denken?”

Complimentje

Aaf: “Ik denk dat hij even oud is als ik. Ik denk dat hij 48 is.”

Marc-Marie: “Nee, hij is ouder.”

Aaf: “Ik denk dat John en ik heel erg tegelijk zijn gegaan. Dat denk ik wel. O, hij is vijf jaar ouder dan ik. Nou, complimentje aan John. Maar goed, hij heeft nog steeds een mannendecolleté. Ook als het koud buiten is heeft hij een mannendecolleté en dan heeft hij daaroverheen een winterjas, maar die laat hij openhangen zodat je dat mannendecolleté kunt zien.”

Naveltruitje

Marc-Marie vindt het ook een beetje raar. “Dat doen die mensen met van die naveltruitjes ook altijd. Midden in de winter en dan helemaal een naveltrui. Dan wel een jas eroverheen, maar die hangen ze dan helemaal open.”

Aaf: “Ja, want dan zie je die navel. En bij hem zie je dus die hele borstkas en ik vind dat heel moeilijk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen