Enzo Knol gelyncht door Youp van ’t Hek: ‘Een imbeciele kleuter!’

Enzo Knol wordt op een genadeloze manier gelyncht door Youp van ’t Hek. De cabaretier vindt dat de vlogger ongelooflijk triest gedrag vertoont. “In zijn imbeciele kleutervlogjes.”

Enzo Knol en Youp van 't Hek © RTL

De 29-jarige Enzo Knol haalde een paar weken geleden het nieuws omdat hij in zijn vlog extreem arrogant en hooghartig reageerde op een agent die hem beboette vanwege een snelheidsovertreding. Heel gewiekst ging de vlogger nog dezelfde avond volledig door het stof in de talkshow van Beau van Erven Dorens.

Imbeciele kleuter

Youp is totaal niet onder de indruk van Enzo. “Dat is die jongen die inmiddels een beetje te oud is voor dat achterstevoren gedragen petje. En hij heeft eigenlijk ook niet meer de leeftijd voor die imbeciele kleutervlogjes”, schrijft hij in zijn VARAgids-column.

Het is sowieso treurig dat die jongen rondrijdt in een Porsche, vindt hij. “Het is algemeen bekend dat dat een autootje is voor jongens met veel te veel geld en een ietwat kleine piemel, die ook nog weleens wil haperen.”

Duur wagentje

Een Porsche kan heel snel, maar je mag nergens heel snel. En dus is het puur prestige om daarmee rond te kijken, aldus Youp. “Dat is de enige lol”, zegt hij. “Dat schijnt ook het genot van een Rolex te zijn.”

Vindt hij dat het rijbewijs van Enzo afgepakt moet worden? “Nee hoor, bij hem denk ik eerder aan een filmverbod.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Enzo Knol: imbeciele kleuter of gaat dat te ver?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen