Gerard Joling: ‘Enzo Knol? Die wordt echt zwáár overschat!’

Gerard Joling vindt dat veel vloggers en influencers enorm worden overschat. Zo vindt hij zijn eigen vlogs veel beter dan de filmpjes van YouTube-ster Enzo Knol. Dat zegt hij in Veronica Superguide.

Enzo Knol en Gerard Joling © YouTube, RTL

Op de vraag welke ster wordt overschat, antwoordt Gerard Joling onomwonden: “Influencers vinden zich- zelf heel wat. Enzo Knol bijvoorbeeld. Een enige jongen hoor, maar die filmpjes… Ik vind mijn gewone leven tien keer leuker dan die filmpjes van hem.”

Gerard op de knieën

Welke sterren worden er juist onderschat? “Onderschat vind ik zangeressen als Glennis Grace en Samantha Steenwijk. Ze doen zulke grote dingen en worden toch zo vaak afgekraakt. Zelf word ik ook wel onderschat; als ik een nieuwe single heb, moet ik zelfs na 36 jaar in het vak nog op mijn knieën om die plaat op de radio te krijgen.”

Zijn er ook BN’ers voor wie Gerard juist graag op de knieën gaat? “Winston Post! Dat vind ik zo’n sexy jongen. Doodzonde dat hij in de vergetelheid is geraakt. Ruud van Nistelrooij vind ik ook sexy. Het zijn dan wel hetero’s, maar je weet het nooit. Ik zeg maar zo: geluk zit in een klein broekje.”

Lulkoek in de Privé

Tot slot wordt Gerard ook nog gevraagd naar wat de grootste lulkoek is die er ooit over hem is geschreven. Daarover hoeft hij niet lang na te denken: die stond in de Privé.

“Jaren terug stond op de cover van Privé dat ik een buik- en borsttransplantatie gehad zou hebben. Daar was niets van waar, ik had die periode veel getraind en had daardoor een goed lijf. Achteraf kan ik er wel om lachen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u ook dat veel vloggers en influencers zwaar worden overschat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen