Henny Huisman leeft niet mee met Gordon: ‘MOE van die gozer!’

Voor het eerst sinds de dramatische relatiebreuk van Gordon staat er een bekende Nederlander op die hem vollédig afkraakt: Henny Huisman. “Ik word gewoon moe van die gozer!”

Henny Huisman en Gordon © SBS, NPO

De manier waarop de relatiebreuk van Gordon in de media wordt besproken en hoe men er bij het koffieapparaat over praat, is een verschil van dag en nacht. Waar er op radio en televisie volop medeleven wordt geuit, wordt hij off camera behoorlijk beschimpt. Veel mensen vinden hem namelijk een hystericus als het aankomt op zijn liefdesleven.

‘Zó moe van Gordon!’

Henny Huisman is nu de eerste BN’er die zijn ongezouten mening geeft over Gordon na diens relatiebreuk. Hij zegt in de ochtendshow van Radio Veronica: “Wat een gelul met die gozer, toch? Of ik het zielig vind? Hou op zeg, man, dat gedoe! Ik word er toch zo ontzettend moe van. Elke flirt wil hij trouwen, huilend op zijn knieën. Hou nou toch óp man!”

Gordon moet maar eens leren om niet zo hard van stapel te lopen en dat vervolgens met de rest van de wereld te delen, vindt de presentator. “Ik vind het echt… Ja, weet ik veel. Wacht dan even tot je het allemaal zeker weet. (…) Hij zoekt het zo op, hè? Ik word er zo… Nou ja, iedereen wordt er moe van, denk ik.”

Toch wel opvallend

Privé-baas Evert Santegoeds vindt die harde mening opvallend. Hij zegt in de podcast Strikt Privé: “Ik vind het toch wel opvallend dat Henny zo ongeveer de enige is die zegt van: ‘Stel je niet aan man en doe even normaal.’ Dat is opvallend. Er is een groots medelijden met Gordon over het land neergedaald en ik kan dat ook niet helemaal plaatsen.”

Evert kan zich niet voorstellen dat alle schuld alleen bij Gordons ex-verloofde Gavin Rozario ligt. “Ik ben wel meegegaan in dat het zielig is omdat hij zo gelukkig was met die verloving en het nu alweer voorbij is, maar ga er maar van uit dat daar heel wat aan voorafgegaan is en dat die jongen niet voor niks zomaar niks meer van zich laat horen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Henny Huisman staat bekend als de BN'er-basher. Heeft hij over Gordon gelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen