Dionne Stax incasseert lelijke sneer van Marc-Marie: ‘Jezus zeg!’

Dionne Stax incasseert een lelijke sneer van Marc-Marie Huijbregts. De komediant vindt dat de presentatrice zó vaak op tv is dat het hem een beetje te veel wordt. “Jezus, Dionne, hou je even in.”

Dionne Stax en Marc-Marie Huijbregts © NPO, RTL

Ze is op dit moment dé leading lady van Omroep MAX: de 37-jarige Dionne Stax. Veel belangrijke programma’s van de seniorenomroep worden door haar gepresenteerd. Weekblad Privé spreekt zelfs van ‘Omroep STAX’: “Was eerder Samantha Steenwijk niet van de buis te slaan, Dionne Stax kan er tegenwoordig ook wat van.”

Sneer aan Stax

De Privé somt allerlei programma’s met Dionne op: “DNA Onbekend, Van Onschatbare Waarde, Droomhuis Gezocht, Het Hoge Noorden en De Nieuwe Vermeer… Dionne heeft het er maar druk mee!”

Marc-Marie Huijbregts leest dit stukje voor in zijn podcast en kan zich er dus he-le-maal in vinden. “Dat is ook zo. Ik denk dat zij gewoon iets van Jan Slagter weet en hem daarmee chanteert ofzo, of uit een bezemkast iets.”

‘Jezus, Dionne!’

Het stoort Marc-Marie met hoeveel programma’s Dionne wel niet te zien is. “Ze doet DNA Onbekend, Van Onschatbare Waarde, Droomhuis Gezocht, Het Hoge Noorden en De Nieuwe Vermeer. Dat is toch veel te veel?”

Co-host Aaf Brandt Corstius: “Zo werkt ze zich in een burn-out.”

Marc-Marie: “Ja, en óns ook moet ik heel eerlijk zeggen. Nee, maar: het is te veel. Dat je denkt: Jezus, Dionne, hou je even in, ja.”

Slap toetje

Dionne kreeg recentelijk ook al een sneer te verwerken van Privé-sterjournalist Jan Uriot. Hij noemde Dionne een ‘slap toetje‘. “Het is een beetje vanillevla. Een beetje een slap toetje, weet je wel. Meer vind ik het eigenlijk niet.”

Jan verbaasd: “Ik weet niet waarom Omroep MAX haar zoveel kansen geeft.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Dionne Stax ook geschikt is voor de presentatie van de MAX-hit Heel Holland Bakt als André van Duin uitvalt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen