Dionne Stax afgekat: ‘Wat weet dit slappe toetje over Jan Slagter?!’

Dionne Stax wordt ontzettend afgekat door Jan Uriot, de op een na belangrijkste man van weekblad Privé. Hij vindt haar een ‘slap toetje’ dat te veel op tv is. “Wat weet zij over Jan Slagter?!”

Dionne Stax © AvroTros

Het stoort Jan Uriot ontzettend dat Dionne Stax zo ontzettend vaak te zien is op televisie. Hij wijst op programma’s als Van Onschatbare Waarde, Droomhuis Gezocht, Het Hoge Noorden en De Nieuwe Vermeer. “Je kan de tv niet aanzetten of je ziet dat mens voorbijkomen”, klaagt hij in de rubriek Wat Vindt Jan.

Geen scherp kantje

Jan vindt dat het echt iets te veel van het goede is. Omroep MAX zet haar echt veel te vaak in, stelt hij. “Ik heb je wel eens verteld dat ik zo de pest had aan die Samantha Steenwijk, omdat die heel veel op tv was. Dat is nu wat minder, dat is afgeschaald, maar we hebben nu dus Dionne Stax-tv.”

Die Dionne heeft het gewoon niet, aldus Jan. “Ik vind het helemaal niks. Ik bedoel: mevrouw kan presenteren, daar is niks mis mee, alleen er zit geen scherp kantje aan.”

Flauw toetje

Waar zou Jan haar mee vergelijken? “Het is een beetje vanillevla. Een beetje een slap toetje, weet je wel. Meer vind ik het eigenlijk niet. Ik weet niet waarom Omroep MAX haar zoveel kansen geeft.”

Dat laatste vraagt de Privé-journalist zich serieus af. Hij sluit zelfs niet uit dat ze de omroepbaas chanteert, grapt hij. “Zou ze iets weten van Jan Slagter?”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen