Daphne Bunskoek ontspoort tijdens Blvd-item over André Hazes jr.

Daphne Bunskoek is gisteren voor het eerst sinds haar comeback volledig ontspoord tijdens de live-uitzending van RTL Boulevard. De 49-jarige presentatrice was echt minutenlang van slag.

Daphne Bunskoek © RTL

Daphne Bunskoek kreeg gisterenavond tijdens de live-uitzending van RTL Boulevard de slappe lach toen ze na een instart over André Hazes jr. een vraag wilde stellen aan haar collega Rob Goossens. Hij zat links in de studio op de deskundigentribune, terwijl Daphne tijdens het stellen van de vraag naar rechts keek, in de ogen van Eric de Munck.

Daphne in een deuk

De presentatrice uit Almelo: “André wil liever popzanger zijn en dat lijkt me ook best wel een moeilijke overgang, toch, ehhh… Rob?”

Pas bij die ‘ehhh’ realiseert Daphne zich dat ze niet naar Rob kijkt, maar naar Eric. En daar moet ze, net als haar collega’s, ontzettend om lachen. “Sorry. Hahahaha.”

‘Ze hoort niks meer!’

Rob probeert nog serieus antwoord te geven: “Het lijkt inderdaad wel een moeilijke overgang. Als je ziet dat bijvoorbeeld zijn nieuwe hit pas 123 duizend keer op Spotify is afgespeeld, dan is het gewoon geen hit.”

Clarice Stenger daarop: “Daphne hoort niks van wat je zegt, laat maar.”

Daphne gierend: “Ik dacht: dat is niet Rob! Hahahaha.”

Hazes Zingt Gavin

Rob blijft stug doorgaan met zijn verhaal, terwijl Daphne he-le-maal stukgaat. “Laat ik het samenvatten: Holland Zingt Hazes was al geen fantastisch groot succes, maar Hazes Zingt Gavin DeGraw is dat dus ook niet en dat zie je ook terug in de kaartverkoop.”

Hij doelt op het Ahoy-concert van André, dat maar niet uitverkoopt. “Die 15 duizend gaat hij niet halen en ze hadden nog andere concerten klaarstaan, maar die zou ik niet in de verkoop gooien, want dan wordt het alleen maar pijnlijker voor hem.”

Daphne krijgt weinig van het verhaal mee. Die stopt niet met lachen. “Dankjewel, Rob. In het paasweekend brak de film hahahaha… Super Mario Bros…” En zo gaat het nog even verder.

Slappe lach

Voor presentatoren is het onhandig om live op televisie de slappe lach te hebben, omdat het dan moeilijk is om te stoppen met lachen. Hoe dat komt? “Als je de slappe lach hebt zenden je hersenen nauwelijks nog signalen meer naar je spieren”, legt Willem Wever uit. “Hierdoor kan het gebeuren dat je je lichaam niet meer onder controle hebt.”

De oplossing? “Weggaan van de plek of de persoon waar je zo om moet lachen.”

Niet echt praktisch tijdens een live-uitzending op tv.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De Boulevard-comeback van Daphne Bunskoek is een succes. Zou u een ander tv-programma kunnen noemen dat ze heeft gepresenteerd?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen