Sophie Hilbrand valt Yvonne Coldeweijer aan: ‘Een beetje dubieus’

Sophie Hilbrand is het eens met Gijs Groenteman dat ‘elke vorm waarin wordt gedaan alsof Yvonne Coldeweijer deugt’ dubieus is. “Ja”, zei ze gisterenavond instemmend in Media Inside.

Yvonne Coldeweijer en Sophie Hilbrand © YouTube, BNNVARA

Yvonne Coldeweijer maakte vorige week maandag haar opwachting in het programma Hunted VIPS, waarin ze de makers hielp om twee ‘voortvluchtige’ GTST-acteurs op te sporen. Ze maakte daarvoor gebruik van haar spionnenleger en dat bleek erg succesvol. Een leuke gimmick natuurlijk, maar daar deden ze gisteren in Media Inside heel erg zuur over.

Verstoppertje

Het is volgens Marcel van Roosmalen erg vreemd. “Ze roepen dan de hulp in van Yvonne Coldeweijer, wat ik een beetje dubieus vind, want je doet eigenlijk toch een soort witwassen van spionnenlegers. Die zet dan haar spionnenleger in en dan worden die twee eigenlijk meteen gevonden door die spionnen”, klaagt hij.

Eigenlijk is dat hele Hunted sowieso onzin-televisie, vindt Marcel. “Ik heb wel de indruk van: waar zit ik naar te kijken? Waarom is dit? Het is echt onbegrijpelijk. Het is een soort verstoppertje voor volwassenen.”

Sophie kritisch

Even later brengt tafelgast Sophie Hilbrand het onderwerp terug naar Yvonne. “Vind je het een beetje dubieus dat het spionnenleger wordt ingeschakeld?”, vraagt ze uitlokkend.

Ze vervolgt: “Ik heb gemist dat ze gevraagd was, dus ik heb een stuk gezien waar ineens bleek dat er allemaal spionnen aan het bellen waren. Dat zag er heel eng uit, maar ik begrijp nu dat het in opdracht van de recherche was of zij mee ging doen.”

Marcel: “Nou, ja, het is wel effectief.”

Hypocriet

Sophie laat de gevaarlijke opmerkingen vervolgens graag over aan host Gijs Groenteman. Hij zegt: “Ik vind elke vorm waarin wordt gedaan alsof Yvonne Coldeweijer deugt dubieus eigenlijk, maar goed, dat is mijn persoonlijke mening.”

De presentatrice daarop instemmend: “Ja.”

Hypocriet

Een beetje hypocriet is dat natuurlijk wel van Sophie. Zelden in de geschiedenis van de Nederlandse showbizz is de privacy van een BN’er immers zó aangetast als door haar.

Jaren geleden besloot ze om Albert Verlinde stiekem af te luisteren in zijn eigen woning. Haar toenmalige werkgever BNN heeft daarvoor duizenden euro’s boete moeten betalen.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen