Özcan Akyol vindt Job Knoester iets te gretig: ‘Wil héél graag in VI’

Özcan Akyol heeft het idee dat Job Knoester íets te graag aan tafel zit bij Vandaag Inside. “Ja, als je hem belt, dan staat hij met een kwartier voor de deur. Die rijdt rondjes om de studio hier!”

Özcan Akyol en Job Knoester © SBS 6

Job Knoester maakt er geen geheim van dat hij zijn optredens in Vandaag Inside koestert. Hij begint nu zelfs andere tafelgasten te becommentariëren en dat is volgens critici het bewijs dat hij iets te veel in zichzelf begint te geloven. Ook Özcan Akyol denkt dat de strafpleiter wel héél erg graag aan de VI-tafel zit.

Lang herstel

Als het in de VI-rubriek In De Wandelgangen over de zieke Johan Derksen gaat, merkt Özcan op: “Waar ik me wel zorgen om maak: hij eet twee boterhammen op een dag, maar je moet wel reserves hebben, voedingsstoffen. Je lichaam moet herstellen met iets wat ook in je lichaam zit, maar er zit heel weinig in zijn lichaam.”

Daarom vreest Özcan dat het herstel van Johan nog wel even kan duren. De griep die nu rondgaat is immers best hevig. “Het is niet dat ik het hoop, maar ik ben bang dat het herstel lang gaat duren.”

‘Job kan wel!’

Johan is tijdens de afgelopen twee uitzendingen vervangen door Job en Özcan. Gastheer Wilfred Genee tegen Özcan: “Kun je maandag ook?”

Özcan: “Nee.”

Wilfred: “Zou Job Knoepert willen, denk je?”

Özcan sarcastisch: “Job Knoepert is niet makkelijk, hè? Die zegt niet zomaar ja altijd. Dat is een druk man. Die komt niet graag hier volgens mij.”

Wilfred: “Hahaha.”

‘Hard to get!’

Job laat zich wel heel makkelijk strikken, vindt Özcan. “Dat is wel iemand die playing hard to get doet enzo.”

Wilfred grappend: “Is ‘ie er al? O, hij is er al hoor ik net!”

Özcan: “Ja, als je hem belt, dan staat hij met een kwartier voor de deur. Die rijdt rondjes om de studio hier, voor wanneer hij weer mag komen.”

Keurslijf

Job ligt wel beter dan mede-advocaat Gerald Roethof, die nu al twee keer is aangeschoven. Wilfred: “Ik vind hem hartstikke leuk, maar ik vind wel dat hij ontzettend in zijn keurslijf blijft zitten.”

Özcan: “Ik vind het een heel aardige man, Roethof, maar als hij hier gaat zitten moet hij wel iets zeggen, toch?”

René van der Gijp: “Ja, dat is talkshow.”

Özcan: “Ja, als je niet wil praten is dat wel lastig in een talkshow. Die komt er niet meer in, Wilfred!”

Joviaal

Hoe kijkt Gerald er zelf naar? Hij zegt in dezelfde rubriek, maar in een andere aflevering: “Het gaat mij er name om dat ik het lastig vind om in elk geval iets te joviaal te doen. Iets te lollig te zijn.”

Job tegen Gerald: “Weet je wat ik het grappige aan jou vind? Als ik jou op de gang tegenkom bij het gerechtshof van Amsterdam, dan ben je een heel gezellige, charmante man. Losser dan hier.”

Gerald: “Hangt van het onderwerp af, toch?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u ook het idee dat Job Knoester wel héél graag aan tafel zit bij VI?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen