Job Knoester zorgt voor twijfels: ‘Gaat te veel in zichzelf geloven’

Job Knoester zorgt voor enige bezorgdheid bij kijkers van Vandaag Inside nu hij als vaste tafelgast andere gasten de maat begint te nemen. “Hij begint echt steeds meer in zichzelf te geloven.”

Job Knoester © SBS 6

Af en toe proberen de mannen van Vandaag Inside een nieuwe tafelgast uit. Vaak wordt die dan de volgende avond finaal afgekraakt door Johan Derksen of René van der Gijp. Ook advocaat Gerald Roethof, die vorige week plaatsnam aan tafel, moet eraan geloven. Hij wordt echter niet door hen afgezeken, maar door een andere vaste gast: Job Knoester.

Job sloopt Gerald

Job vindt dat Gerald absoluut niet de juiste chemie heeft met de mannen van VI. “En die heb jij wel en die heeft hij niet, zeg je”, legde gastheer Wilfred Genee hem voor.

Inderdaad, beaamt Job: “Dat denk ik inderdaad. En dat komt omdat ik denk ik meer in de voetbalwereld zit. Ja, jij zit te lachen.”

Wilfred: “Ja, ik vind het wel leuk dat je dat van jezelf zegt.”

Zelfenthousiasme

Mediajournalist Bas Hakker vindt het opvallend dat Job zo onbescheiden is. “Wel relaxed dat Knoeperd een kritische analyse maakt van de gasten bij Vandaag Inside met als conclusie: zelf ben ik perfect aan tafel als jongen van the road. Wij van FC Mediacircus, aka ‘de podcast van de antwoorden’, houden media-zelfenthousiasme in de gaten.”

Rens Muller, hoofdredacteur van het blad Bicycling, maakt zich zorgen. “Hij gaat ook steeds meer in zichzelf geloven.”

Lachen om Johan

Kijker Jeroen is ook kritisch. “Knoepert begint iets teveel in zichzelf te geloven als vaste tafelgast”, twittert hij.

Wulp: “Gewoon net als die gruwelijk saaie Knoepert overdreven hard lachen om alles wat Derksen zegt, dan is je plekje gegarandeerd.”

Marcel heeft geen moeite met Gerald. “Ik vond het wel oké dat hij er was. Waarom denkt Knoepert dat hij wel geschikter is?”

Twitter

Kritiek op Job:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Job Knoester te veel in zichzelf begint te geloven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen