Samantha Steenwijk jaagt media tegen zich in harnas: ‘Negeren!’

Samantha Steenwijk jaagt de media behoorlijk tegen zich in het harnas met haar lachwekkende uithaal naar de showbizzjournalistiek. “We moeten er maar niet te veel aandacht aan besteden.”

Samantha Steenwijk © RTL

Het laatste restje goodwill dat Samantha Steenwijk nog had, heeft ze nu ook verspeeld. De showmedia zijn na haar bizarre publiciteitsstunt helemaal klaar met de verbitterde zangeres. Volgens Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds moeten de media maar niet meer te veel aandacht besteden aan Samantha en haar nieuwe single.

Boze Samantha

Samantha plaatste vorige week een tekst op Instagram waarmee ze een relatiebreuk met haar vrouw Daisy suggereerde. Ze hield zich vervolgens bewust onbereikbaar voor media die hoor en wederhoor wilden plegen. Een dag later bleek de tekst een stukje uit haar nieuwe single te zijn: het was dus een publiciteitsstunt, haar zoveelste schreeuw om aandacht.

Het meest lachwekkende is nog wel dat Samantha nu een soort van boos is op media die in haar Instagram-berichtje een relatiebreuk lazen. “Dat is de tijd waarin we leven, dat mensen heel snel een negatieve blik ergens op hebben, dus dit natuurlijk ook gelijk op de negatiefste manier bekijken en dat er dan te voorbarig conclusies worden getrokken.”

Chagrijnig

Dus Samantha suggereert een relatiebreuk, houdt zich vervolgens bewust onbereikbaar en is dan boos op media die op een relatiebreuk hinten. Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden is helemaal klaar met dat mens. “Ik stond vanochtend een beetje chagrijnig op door Samantha Steenwijk”, bekent hij in de podcast Strikt Privé.

Zijn collega Evert Santegoeds denkt dat we die vrouw maar niet meer te veel aandacht moeten geven. “Het interesseert me geen moer, eerlijk gezegd.”

Rookgordijn

Evert is Samantha Steenwijk-moe. “Die vrouw die heeft iets heel slims bedacht, vindt ze zelf. Ze creëert een rookgordijn om haar privéleven, dat zet ze dus in voor de promotie van de nieuwe single, die ik nog niet gehoord heb – de lust daartoe is me vergaan, en dan gaat ze later weer klagen over de media.”

“Maar ja, zíj zegt wat en houdt zich dan onbereikbaar”, verzucht hij. “We moeten er maar niet al te veel aandacht aan besteden. Het gaat vanzelf over, deze single ook.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tijd dat Samantha Steenwijk uit de Hilversumse Rolodex gaat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen