Noa Vahle terug op Instagram: ‘Ze had geen zin in Linda-haters’

Noa Vahle is na een korte pauze weer terug op Instagram. Ze verdween daar rond de onthulling dat haar moeder Linda de Mol het weer wil proberen met Jeroen Rietbergen. “Triest dat dit nodig is.”

Noa Vahle en Linda de Mol © Instagram, Linda

De geruchten dat Linda de Mol gewoon weer samen is met Jeroen Rietbergen gaan al geruime tijd, maar nu is er ook bewijs geleverd. De twee zijn zij aan zij gefotografeerd op een terrasje in Parijs. Het komt de gevallen tv-koningin op enorm veel kritiek te staan en kennelijk vreesde ook haar dochter Noa Vahle voor negatieve reacties.

‘Het is triest’

Noa is rondom die onthulling namelijk verdwenen van Instagram. Nu de storm weer een beetje is gaan liggen, heeft ze haar pagina weer zichtbaar gemaakt. “Noa is weer terug op Instagram. Vlak voor de bekendmaking van Linda met Jeroen in Parijs, besloot Noa haar Instagram offline te halen”, meldt het juicekanaal Reality FBI.

Het kanaal vervolgt: “Volgens bronnen was dat inderdaad de reden van het offline halen. Bronnen zeggen dat ze even geen zin had in alle mogelijke ‘haatberichten’ en verdween daarom even van de radar. All is good now. Wel triest dat dit nodig is….”

Kritiek terecht

De kritiek op Linda is overigens wel terecht, vindt juicekoningin Yvonne Coldeweijer. “Slachtoffers vinden het onbegrijpelijk dat Lin nog samen kan zijn met Vieze Jeroentje. Ook Gijp denkt dat de carrière van Lin nu wel eens voorbij zou kunnen zijn. Hij vindt dat ze in ieder geval niet mag zeuren als ze daar kritiek op krijgt.”

Ze vervolgt op haar juicekanaal: “Deze man staat al tientallen jaren bekend als dé viespeuk van Hilversum. Ken genoeg verhalen en krijg altijd de kriebels van zulke types, maar ben het met de heren eens. Als Lin kiest voor de liefde is dat aan haar. Dan ook de consequenties aanvaarden.”

‘Lekker naar Portugal’

Die vrouw moet gewoon lekker naar Portugal verhuizen, aldus tv-regisseur Bert van der Veer op zijn analysekanaal. “Het is een optie, hè. Voor het geld hoeft ze het niet te laten. Gaat ze lekker met Jeroen in Portugal wonen en vergetelheid vinden. Vooral geen boek schrijven. Lezen, golfen, koken.”

Het is wel zonde dat we dan een goede presentatrice kwijtraken, vindt Bert. “Wel jammer, want Linda is steengoed, vooral in Miljoenenjacht waar ze van niks iets weet te maken.”

Ruzie

Naar verluidt is Noa er helemaal niet blij mee dat Linda het weer wil proberen met Jeroen. “Volgens insiders goed te begrijpen, nadat Jeroen bekende zich seksueel te hebben misdragen ten opzichte van meisjes die ongeveer dezelfde leeftijd als Noa hebben”, meldde de Story eerder.

Het zou in familiekringen helemaal uit de hand gelopen zijn. “Ze was woest toen stiefvader Jeroen dit bekende en verbrak al het contact!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Noa Vahle nog zin heeft om mee te eten als stiefpapa Jeroen thuis is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen