René le Blanc flink pissig op Jan Uriot: ‘Dit is echt heel erg raar’

René le Blanc is behoorlijk pissig op Jan Uriot. De kermisartiest vindt het schandalig dat de Privé-journalist hun privé-onderonsje met de rest van de wereld heeft gedeeld. “Wat een bullsh*t!”

René le Blanc en Jan Uriot © RTL

Privé-sterjournalist Jan Uriot heeft verklapt dat René le Blanc hem desperaat heeft opgebeld, omdat hij vrijwel nooit eens wordt uitgenodigd voor een rode loper. “Hij zegt: ‘Wie moet ik daarvoor bellen?’ Toen heb ik hem een aantal mensen doorgegeven die hij kan bellen als je inderdaad bij premières aanwezig wil zijn.”

‘Wat een gel*l!’

René is niet gediend van die onthulling. “Wat een bullsh*t weer. Soms, pfff, media… Wat een gel*l. 😂😂😂 Vorige week vijf keer op televisie geweest. Oh ja, ze belden mij 😉”, schrijft hij boos op Instagram.

Wat een vreemde reactie, zegt Jan in zijn rubriek Wat Vindt Jan. “Dat is ook iets heel raars. Ik sta vier weken geleden aan deze desk te vertellen dat ik was gebeld door René, omdat hij zei dat hij niet op rode lopers en op premières wordt uitgenodigd. ‘Wat kan ik daaraan doen?’, zei hij. Ik zeg: ‘Dan kun je een paar mensen bellen die dat regelen.’”

Lelijke dingen

Het is écht zo gegaan, meent Jan. “Ik ken een paar pr-mensen, dus van Stardust, van Stage, van Cornelissen, enzovoorts. Dat heb ik allemaal aan hem doorgegeven. Ik heb al die telefoonnummers aan hem geappt, hij stuurt nog terug van: ‘Thanks vriend.’ Ik denk: hartstikke leuk.”

Hij vervolgt: “Toen werd hij boos. Dan gaat hij heel lelijke dingen over mij zeggen op Instagram en weet ik veel allemaal niet. Het was allemaal niet waar, het was bullsh*t. Dan denk ik: hou er eens mee op, want ik bied iemand de helpende hand. Er zit ook een goed mens in mij. (…) Hij denkt dat hij een wereldster is!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen