Wilfred Genee weigert gesponsorde Porsche: ‘Kan niet in deze tijd’

Wilfred Genee heeft de aanbieding om in een gesponsorde Porsche te rijden geweigerd. Hij zou zich daardoor namelijk als een proleet voelen. “Veel mensen hebben het momenteel moeilijk.”

Wilfred Genee © SBS 6

BN’ers laten zichzelf maar al te graag fêteren. Ze schamen zich daar ook totaal niet voor: Marieke Elsinga plaatste in 2018 een schaamteloze tweet waarin ze haar volgers vroeg om ‘tips‘ voor een nieuwe auto. Oftewel: de Qmusic-ster was op zoek naar een sponsordeal. Een paar maanden later reed ze rond in een gratis Fiat 500X.

Wilfred niet in Porsche

Wilfred Genee heeft het al helemaal goed voor elkaar. Die heeft namelijk sjans van een veel exclusiever merk: Porsche. “Ik kreeg laatst een heel mooie auto aangeboden en dat heb ik geweigerd. Een Porsche was dat. Dat was dan weer een reclamedeal enzovoorts”, vertelt de presentator in zijn programma The Friday Move.

De steenrijke presentator vervolgt: “Het grappige is… Ik heb gezegd: ‘Ik vind mezelf geen Porsche-rijder’, maar ik heb ook een beetje dat gevoel wat jij zegt, weet je wel. Het gaat slecht in Nederland, mensen hebben het moeilijk en dan kom je in een Porsche aanrijden.”

‘Laat het los!’

Story-baas Guido den Aantrekker, die te gast is bij Wilfred, daarop: “Ja en de bedoeling is dat je het ook laat zien dan natuurlijk.”

Medegast Gert Verhulst: “Laat het los!”

Wilfred: “Laat het los? Gewoon doen?”

Gert: “Ja, natuurlijk.”

Wilfred: “En dat voelt als een bevrijding?”

Gert: “Ja, bij mij voelde het als een bevrijding.”

Lastig

Gert, de Vlaming die miljoenen heeft vergaard in de media, voelt die gêne niet meer. “Ik heb heel lang het gevoel gehad dat ik dingen verborgen moet houden. Toen ik net mijn eerste dure wagen had, parkeerde ik hem altijd om de hoek waar ik moest zijn, omdat ik dan een beetje verlegen was dat mensen zouden zeggen: ‘Nou, nou, wat een mooie wagen.’ Dat heb ik niet meer.”

Wilfred: “Ik vind het nog wel lastig.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wilfred Genee weigert gesponsorde Porsche. Klasse?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen