‘Gordon gefrustreerd dat hij niet is gevraagd voor tv-flop Avastars’

Gordon vindt het niet leuk dat John de Mol hem niet heeft benaderd voor de jury van de televisieflop Avastars, denkt Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds. “Het was een grote frustratie.”

Gordon en Ministars © RTL, William Rutten

John de Mol heeft de televisieshow Avastars met enorm veel bombarie aangekondigd. Het programma waarin digitale poppetjes tegen elkaar strijden om wie het beste kan zingen en dansen begon afgelopen vrijdagavond en bleek helaas een megaflop. En dat is natuurlijk behoorlijk treurig voor alle betrokkenen.

Afknapper

Het is ook een domper voor juryleden Nick & Simon, Nicky Romero en Dan Karaty. Voorafgaand aan de eerste aflevering plaatste Nicky nog een trotse post op Instagram. Opvallend is dat SBS 6-ster Gordon daar een nogal merkwaardige reactie onder heeft geplaatst: “Grote witte mannen show 😂.”

Flauw, vindt Privé-hoofdredacteur en Avastars-ambassadeur Evert Santegoeds. Hij zegt in de podcast Strikt Privé: “Als je de jury bekijkt, dan zijn dat allemaal witte mannen inderdaad. Maar ik vind het zo’n afknapper om dat onder die tekst van Ricky Romero te plaatsen, die ontzettend trots is op dat programma.”

Jaloezie

Het is waarschijnlijk jaloezie, aldus Evert. “Het is van Gordon bekend dat hij heel graag in jury’s zit. Dat had hij ook gewild bij The Voice Senior enzo. En het is volgens mij één grote frustratie dat hij er zelf niet voor gevraagd is. Al was de jury daar niet per se minder wit van geworden als hij daarin zat.”

Voorlopig is Gordon erg druk met het etaleren van zijn nieuwe liefdesgeluk. “Dat is altijd zo geweest en dat zou niet anders worden. En we gaan het met belangstelling volgen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Gordon ook eens de Televizier-Ster moet winnen voor beste presentator?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen