Noa Vahle plotseling van Instagram af: ‘Door liefdesreünie Linda?’

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, is plotseling volledig verdwenen van Instagram. Ze heeft haar hele pagina offline gehaald. “Heeft dit te maken met de liefdesreünie van mama?”

Noa Vahle © Instagram, SBS 6

Het wekt behoorlijk wat verbazing op: Noa Vahle is zonder aankondiging verdwenen van Instagram. De dochter van Linda de Mol, die door critici ook wel een ‘nepobaby’ wordt genoemd, heeft haar pagina compleet offline gehaald. Daardoor zijn al haar privéfoto’s niet meer beschikbaar. Wat is hier precies aan de hand?

Noa is verdwenen

Het juicekanaal Reality FBI is er behoorlijk verbaasd over. “Tijd voor een onderzoekje. Weet iemand waarom Noa Vahle van Instagram verdwenen is?”

Een volger zegt daarop: “Wellicht heeft het te maken met het hele Linda en Jeroen-verhaal in Parijs? Dat ze nu te veel negatieve reacties krijgt?”

Reality FBI weer: “Het is niet ondenkbaar dat Noa hier rekening mee heeft gehouden.”

Weer in Jeroens armen

Na een lange periode van geruchten is duidelijk geworden dat moeder Linda gewoon weer samen is met haar omstreden geliefde Jeroen Rietbergen, die wangedrag heeft vertoond als bandleider van The Voice of Holland. De twee zijn gefotografeerd op een romantisch terrasje in Parijs, al ziet zij er op de bewuste foto wel wat chagrijnig uit.

Veel mensen vinden het onbegrijpelijk dat Linda gewoon weer verdergaat met die vent. Dat komt namelijk bovenop het feit dat ze altijd heeft geweigerd om zich door een onafhankelijk medium te laten ondervragen over haar eigen rol in het Voice-schandaal. Als Linda een pagina had gehad op Instagram, dan had dat vast en zeker bol gestaan van de kritiek.

Noa pissig?

Maar zou Noa óók een doelwit zijn van Linda-critici? Of is dat toch wat vergezocht? Bronnen van Story meldden vorig jaar zomer immers dat Noa het zelf ook helemaal niet eens is met de liefdesreünie, die tóen dus al in de lucht hing.

De Story-bron destijds: “Noa zou de beweegredenen van haar moeder niet kunnen plaatsen. Volgens insiders goed te begrijpen, nadat Jeroen bekende zich seksueel te hebben misdragen ten opzichte van meisjes die ongeveer dezelfde leeftijd als Noa hebben. Ze was woest toen stiefvader Jeroen dit bekende en verbrak al het contact!”

VI-vrienden

Noa is de laatste tijd continu op televisie, zowel in HLF8 als in Vandaag Inside. Het is opvallend dat de mannen van VI haar nooit iets vragen over haar veelbesproken moeder Linda. Dat is waarschijnlijk zo afgesproken.

Andere VI-gasten worden namelijk níet gespaard als het gaat om hun relaties met in opspraak geraakte intimi. Zo wordt Özcan Akyol zo’n beetje elke aflevering gevraagd naar zijn boezemvriend Matthijs van Nieuwkerk.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Noa Vahle wordt steevast gespaard in Vandaag Inside. Onderwerpverbod?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen