‘Linda de Mol en dochter oneens over liefdeshereniging met Jeroen’

Linda de Mol en dochter Noa Vahle zouden met elkaar in de clinch liggen. Ze vindt het volgens bronnen van Story onbegrijpelijk dat haar moeder het weer wil proberen met Jeroen Rietbergen.

Jeroen Rietbergen, Noa Vahle en Linda de Mol © RTL, LINDA

Het is Yvonne Coldeweijer die dik een maand geleden als eerst meldde dat Linda de Mol weer samen zou zijn met haar uit de bocht gevlogen geliefde Jeroen Rietbergen. Haar manager Xenia Kasper hield de lippen aanvankelijk stijf op elkaar, wat de geruchten alleen maar aanwakkerde. Een dag later kwam ze alsnog met een ontkenning.

Loslippige buren

De Story van hoofdredacteur Guido den Aantrekker verraste vorige week met nieuwe informatie, afkomstig van Linda’s ‘loslippige buren’. Zij stellen dat Jeroen weer continu met zijn fietsje over Linda’s oprijlaan rijdt. Ze zouden het wel degelijk weer samen proberen: “Het is bizar, maar waar. Iedereen in het Gooi is verbijsterd.”

Xenia bracht vervolgens wéér een ontkenning naar buiten en ook Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van het concurrerende blad Privé, gelooft niets van de beweringen van Story. “Loslippige buren… Nou, die heb je niet in het Gooi. Dat weet ik echt zeker, die lullen niet over elkaar met een verslaggever die ineens aanbelt.”

Slimme ontkenning

De ontkenning van Linda is heel slim, schrijft Story nu. Een bekende uit Linda’s omgeving laat aan het blad weten dat Xenia’s reactie feitelijk namelijk klopt: “Van een relatie is nog geen sprake. Met nadruk op nóg. Wat Linda aan haar directe omgeving heeft laten weten, is dat ze wil kijken of ze een relatie met Jeroen een nieuwe kans wil geven.”

Haar broer John de Mol is daar volgens het tijdschrift niet blij mee, omdat Jeroen een belangrijke reden is dat zijn tv-kindje The Voice of Holland knock-out is geslagen.

‘Ruzie met Noa’

Ook dochter Noa Vahle, die van haar oom John een baantje als voetbalverslaggever heeft gekregen bij Veronica, zou er volgens de Story flink pissig over zijn. “Zij zou de beweegredenen van haar moeder niet kunnen plaatsen.”

“Volgens insiders goed te begrijpen, nadat Jeroen bekende zich seksueel te hebben misdragen ten opzichte van meisjes die ongeveer dezelfde leeftijd als Noa hebben. Ze was woest toen stiefvader Jeroen dit bekende en verbrak al het contact!”

Zoon Julian

En zoon Julian dan? Die heeft er volgens het tijdschrift mínder moeite mee, mede omdat hij een nauwere band heeft met Jeroen. De heren delen ook een passie voor muziek.

De bron tegen Story: “Hij en Jeroen hebben, just vanwege de muziek, een speciale band. In het begin was hij echt heel boos op Jeroen, maar hij vindt ook dat iedereen een tweede kans verdient.”

Tweet

Story-baas Guido over de liefdesreünie:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u het als Noa Vahle boos is op haar moeder Linda de Mol?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen