Noa Vahle krijgt steun na nepobaby-kritiek: ‘Eva Jinek is ZUUR!’

Noa Vahle krijgt bemoedigende reacties na de constatering van Eva Jinek dat ze momenteel ’s lands meest besproken ‘nepobaby’ is. “Laat je niet gek maken door zure greppelheksen!”

Eva Jinek en Noa Vahle © RTL, SBS

De Instagram-pagina van Noa Vahle was deze week in het nieuws, omdat die precies uit de lucht ging toen haar moeder Linda de Mol bekende dat ze het weer aan het proberen is met haar omstreden geliefde Jeroen Rietbergen. Het gerucht ging dat ze Linda-haters wilde vermijden, maar bij Vandaag Inside vertelde Noa dat het een technisch probleem was.

Nepobaby

Noa is inmiddels weer terug op Instagram en een blik op haar pagina leert dat het er daar behoorlijk juicy aan toegaat. Zo blijken er al weken gemene reacties aan het adres van Eva Jinek te prijken. Reacties die dus niet verwijderd zijn door Noa. En het verwijderen van gemene reacties is zo ongeveer de favoriete hobby van menig BN’er.

Waar die boze reacties over Eva vandaan komen? De presentatrice heeft in haar talkshow gezegd dat Noa ‘de ultieme Nederlandse nepobaby‘ is. “Waar nepobaby over gaat is dat het van die begeerde plekken zijn, moeilijk om binnen te komen, gesloten bastions en als je een ouder hebt die daar in zit, is het een totaal andere wereld.”

‘Zure Jinek!’

De fans van Noa kunnen het nepotisme-verwijt van Eva niet waarderen. “Net dat bericht van die zure Jinek gelezen”, zegt Nico bijvoorbeeld. “Dat je moeder Linda de Mol is, doet niks af aan jouw talent en so what als er een deurtje een keertje makkelijker open gaat? Je moet het daarna nog wel doen en dat heb je ook fantastisch gedaan.”

Nico steunt Noa in deze kwestie. “Ga zo door en laat je niet gek maken door zure greppelheksen die zelf ook dingen forceren door hun uiterlijk te gebruiken (NOS Journaal lang geleden).”

Eva gebruikt de ‘boobies’ die ze van haar moeder heeft gekregen, Noa de gouden kruiwagen die ze van haar moeder heeft gekregen. Komt op hetzelfde neer, vindt deze Nico.

‘Jaloers!’

Nellie, een andere volger van Noa, denkt dat Eva gewoon jaloers is. “Eva Jinek kan het niet hebben dat iedereen haar leuk vindt, de dochter van Linda de Mol.”

Elly zegt: “Jinek wordt met de dag zuurder!”

“Ja”, beaamt Annette.

En Lady Scotty: “Eva Jinek jaloers?”

‘Groot gelijk!’

Ook Noa’s volger Barbara heeft absoluut geen moeite met nepotisme. “Groot gelijk hoor Noa. Je doet het geweldig en waarom zou je dan niet gebruikmaken van een kans. Iedereen in Hilversum deed dat als ze de kans kregen. Kijk, ze willen elke keer de familie De Mol betichten van van alles maar dat is zo onterecht!”

Ze vervolgt: “De aftiteling van programma’s laat zien dat heel veel kinderen van bekende mensen aan baantjes zijn geholpen of via rolletjes in series of in Kinderen voor Kinderen. Noa en Johnny zijn gewoon heel leuke mensen. En ja, dan steekt al gauw jaloezie de kop op.”

Instagram

De Instagram-post met de boze reacties over Eva die niet door Noa verwijderd zijn:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Noa Vahle ondanks haar gouden kruiwagen wel sympathiek?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen