Fidan Ekiz en Wierd Duk toch weer uit elkaar: ‘Existentiële crisis’

Fidan Ekiz en Wierd Duk hebben voor de tweede keer hun liefdesrelatie beëindigd. De presentatrice is op dit moment single, schrijft ze in haar Vrouw-column. “Ik zit in een existentiële crisis.”

Wierd Duk en Fidan Ekiz © SBS, NPO

Het wil maar niet lukken tussen Fidan Ekiz en Wierd Duk. De twee mediapersoonlijkheden kwamen begin vorig jaar weer samen, vierenhalf jaar na hun echtscheiding, maar nu hebben ze hun relatie wéér zien stranden. Op dit moment is de Op1-presentatrice single, laat ze weten in haar column voor Vrouw.

Fidan relatieloos

Fidan zit met de handen in het haar. “Waar ík nu sta? Midden in een existentiële crisis. Geen relatie, geen idee wat ik verder wil op carrièrevlak en een onstilbare honger om de wereld over te reizen. Met kind”, schrijft ze.

En zónder Wierd dus. Een grote verrassing is het niet. Sinds hun liefdesreünie begin vorig jaar verschenen ze maar liefst twee keer aan de talkshowtafel van HLF8 en in beide gevallen zaten ze vreselijk met elkaar te kibbelen, tegen het gênante aan. Het kwam allebei de keren bij Fidan vandaan, die heel erg de confrontatie met Wierd zat te zoeken.

Vastigheid

Dat gekibbel lijkt nu voor de tweede keer te hebben geleid tot een relatiebreuk tussen Fidan en Wierd. En daar baalt ze best van. “Ik had verwacht in deze levensfase de belangrijkste zaken op orde te hebben en een saaiige, maar duidelijke dagelijkse routine te hebben. Huisje, boompje, beestje.”

Fidan is weer terug bij af. En ook qua werk heeft ze de hoge verwachtingen niet echt waargemaakt. Als presentatrice van Op1 is ze behoorlijk inwisselbaar en maakt ze weinig indruk op de kijker.

Veel geld

Heeft Fidan wel de juiste keuze gemaakt? “Na mijn scheiding werd ik benaderd voor grote actualiteitenprogramma’s, maar ondanks de zekerheid die het bood, sloeg ik af. Nog niet zo lang geleden kreeg ik weer een aanbod. Veel geld. Niet gedaan.”

Ze besluit: “Maar het is goed zo. Deze crisis is het beste wat me is overkomen. Misschien ben ik wel raar, heb ik die trein wel gemist. (…) Maar ik voel me wel helemaal vrij. Punt!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Fidan Ekiz vreest dat ze de trein heeft gemist. Terechte angst?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen