Chantal Janzen live op televisie afgekraakt: ‘Dit is zó stupide!’

Chantal Janzen is live op televisie, in aanwezigheid van haar eigen RTL 4-collega Luuk Ikink, afgekraakt. De kritiek is onverbiddelijk: “Ik vind het een soort stupiditeit die eigenlijk geen weerga kent.”

Chantal Janzen en Marcel van Roosmalen © NPO

De al jaren teleurstellend scorende Chantal Janzen paradeert continu over het scherm in pyjama’s. Als ze niet bij BN’ers komt slapen, dan dartelt ze wel weer door een grote studio in haar slaaptenue. Het begint Marcel van Roosmalen, bekend van het geven van zijn mening over vrijwel alle onderwerpen, flink tegen de borst te stuiten.

Bitterbal

Marcel heeft Chantal gisterenavond live op televisie aangevallen, namelijk in zijn programma Media Inside, waar ook Luuk Ikink te gast was. “Chantals Pyjama Party… Ik had van tevoren ideeën over dit programma. Ik dacht: ik ga het een keer kijken en dan is de realiteit toch altijd weer anders”, aldus de opiniemaker.

Het programma gaat echt nérgens over, aldus Marcel. “Ze hijst iemand omhoog als bitterbal en dan volgt er applaus. Ik kan alvast verklappen dat hij dan in de saus valt.”

Stupiditeit

Het is volgens Marcel niet om aan te zien. “Ik vind het een soort stupiditeit die eigenlijk geen weerga kent. Chantal Janzen is toch de koningin van de televisie en dan presenteer je dit en is ze er ook trots op. Ik vraag me gewoon af hoe het werkt.”

Co-host Gijs Groenteman vindt het ook raar. “Waarom presenteert Chantal alles in pyjama’s?”

Marcel: “Ja, de laatste tijd presenteert ze allerlei shows in pyjama.”

Gijs: “Ja, het is zo pyjamagericht tegenwoordig.”

Marcel: “Het hele publiek zit ook in pyjama’s. Het is echt waanzin.”

Iedereen in pyjama

Luuk neemt het niet voor Chantal op. Hij doet er nog een schepje bovenop: “Volgens mij staan alle cameramannen ook in pyjama. Iedereen staat in z’n pyjama.”

Gijs: “Chantal is dan de enige bij wie het echt goed staat. Zo van: de shine pakken met je pyjama en verder iedereen met z’n lichaam ook in pyjama.”

Marcel: “Ja, dat je blij bent dat je in de bitterbal mag.”

Onder vuur

De laatste tijd ligt Chantal ontzettend onder vuur. Er is zelfs een soort haattweet over de presentatrice viral gegaan. Sportief genoeg heeft ze daar met een kwinkslag op gereageerd, de slimst mogelijke reactie.

Chantal is geboren in Tegelen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Chantal Janzen te vaak in haar pyjama op televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen