Chantal Janzen na lange pauze terug op Twitter, reageert op kritiek

Chantal Janzen heeft na een maandenlange afwezigheid ingelogd op Twitter om te reageren op een gemene sneer aan haar adres die viral gaat. “Vertel mij wat”, zegt ze kort maar krachtig.

Chantal Janzen © RTL

Het is soms onverklaarbaar hoe het tij rondom een bekende Nederlander kan keren. Na aanhoudend negatieve publiciteit over haar teleurstellende kijkcijfers, krijgt Chantal Janzen de laatste tijd opeens een hoop drek over zich heen. Zo is er een tweet viral gegaan waarin de presentatrice enorm negatief bejegend wordt.

Neptante

Bij een nogal hautaine foto van Chantal, schrijft ene ’10met1gniffel’: “Zijn jullie ook zo klaar met Chantal Janzen? 🥴” Het klinkt onschuldig, maar de mate waarin deze tweet omarmd wordt is zorgwekkend.

Mede door een retweet van de populaire columnist Jan Dijkgraaf, heeft deze sneer inmiddels meer dan 100 duizend mensen (!) bereikt. Er wordt ook veel geretweet, geliket en gereageerd. “Deze vrouw mag wel een poosje uit beeld blijven”, klinkt het dan. En: “Absoluut!! Geluid gaat uit wanneer ik haar hoor. Meer dan genoeg van deze neptante.”

Zelfspot

Chantal heeft gelukkig een behoorlijk incasseringsvermogen. Na een maandenlange afwezigheid op Twitter, heeft ze daar weer eens ingelogd om zélf een reactie onder die tweet te plaatsen.

Onder de vraag: ‘Zijn jullie ook zo klaar met Chantal Janzen? 🥴’, prijkt nu ook een reactie van Chantal zélf: “Vertel mij wat.”

Veel mensen vinden het sportief dat Chantal er zo luchtig op reageert. “Chantal voor presidente!”, zegt Jurjen. En Giel: “Schat van een meid die Chantal. Dikke 😘.”

‘Geweldige reactie!’

Mariëlle vindt het ook geestig van Chantal. “Haha, goud!”

Louise: “Geweldige reactie.”

Wendy: “Kijk en daarom vind ik haar heel erg leuk. Zelfspot en humor! Van mij mag je blijven”

En Biker: “Ik hou ervan: zelfspot. Op domme tweets antwoorden en doen of je gek bent. Helemaal top!”

Tweet

De bewuste tweet:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Chantal Janzen verstandig omgaat met kritiek?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen