Boef boycot Shownieuws, pissig bij Humberto: ‘Wat weet jij nou?!’

Rapper Boef is helemaal klaar met Shownieuws na een flinke plaagstoot van Guido den Aantrekker. Ook aan tafel bij Humberto Tan was hij gisteren een beetje pissig. “Wat weet jij erover?!”

Humberto Tan en Boef © RTL

Rappers Sofiane Boussaadia (Boef) en Jorik Scholten (Lil Kleine) hebben een nieuw rapliedje met elkaar gemaakt: Herinnering. De plaat is een groot streamingsucces, maar de mainstream media wagen zich er niet aan, omdat Jorik hierin zingt over de door hem mishandelde Jaimie Vaes en hun gezamenlijke zoontje.

Shownieuws-boycot

Het programma Shownieuws had vrijdagavond een item over de releaseparty bij Boef thuis. Daar gierde Guido den Aantrekker: “Ik moet zo lachen, want kennelijk was de dresscode gangsterlook ofzo, maar iedereen die binnenkwam moest van die blauwe zwembadschoentjes aan, want de grote Boef wil graag dat zijn vloerbedekking heel netjes blijft!”

Die plaagstoot valt niet in goede aarde bij Boef. Hij geeft op Instagram aan dat hij klaar is met Shownieuws, al doet hij wel een ‘shout out’ (SO) naar Dyantha Brooks die het voor hem opnam. “Shownieuws, dit was de laatste interview die jullie ooit van me krijgen. Maar SO naar die dames”, zegt hij.

Humberto kritisch

Boef zat gisterenavond aan de talkshowtafel van Humberto Tan, maar ook daar kon de rapper rekenen op een kritische benadering. De presentator: “Waarom ga je meteen met hem weer een plaat maken terwijl hij nog wordt onderzocht door het Openbaar Ministerie? Hoe is dat in zijn werk gegaan, Boef?”

Boef: “Nou, ten allereerste wil ik zeggen dat het gewoon mijn vriend is. Natuurlijk: nadat die situatie gebeurde heb ik hem waarschijnlijk als eerst opgebeld van: ‘Hé, bro, wat doe je allemaal?’ Maar, weet je, we blijven mensen en mensen maken fouten. We zijn nu ongeveer een jaar verder en is toen gelijk naar Thailand gegaan om aan zichzelf te werken.”

Toxic relationship

Humberto: “Ik begrijp het, want het is je vriend, maar tegelijkertijd wordt hij nog steeds onderzocht door het Openbaar Ministerie. Hij kan nog veroordeeld worden. Je had ook kunnen zeggen: luister, je bent m’n vriend, maar laten we dat gewoon eerst afwachten, want ik weet niet of mensen het wel zo prettig vinden om nu al iets van jou te horen.”

Boef: “Ik heb niet zoveel te maken met wat mensen vinden. Ik doe gewoon wat ik vind en hoe ik erachter sta. Nogmaals: iedereen maakt fouten in het leven. Ik ken Kleine en Kleine is geen slecht persoon. Kleine zat verwikkeld in een toxic relationship, waarschijnlijk van beide kanten waar een conflict was. Hij heeft zichzelf gewoon een beetje verloren.”

‘Moeite mee’

Humberto is behoorlijk vasthoudend. “Waar ik een beetje moeite mee heb… Er is een situatie waarin hij haar mishandeld heeft – althans, daar wordt hij van beschuldigd. En eigenlijk, in dat nummer maakt hij zichzelf slachtoffer, terwijl hij de verdachte is.”

Boef geprikkeld: “Zo zie ik dat niet. Wat weet jij van de situatie?”

Humberto: “Niets.”

Boef: “Nou dan. Dit is zijn verhaal.”

Humberto: “Alleen ik heb de beelden gezien.”

Boef: “Dat is waar, maar wij hebben de rest niet gezien.”

‘Niet goed man’

Humberto: “Ja, maar Boef, Boef, Boef. Die beelden zijn niet goed, man.”

Boef: “Die beelden zijn niet goed, maar een verhaal heeft altijd twee kanten. Ik bedoel: als ik nu een vrouw op straat of weet ik veel… Kijk, je weet nooit wat er daarvoor gebeurt. Ik spreek helemaal niet goed wat hij heeft gedaan en ben ook de eerste die tegen hem zegt dat het niet goed is, alleen iemand de mond zwijgen of dat hij niks meer mag zeggen… Daar sta ik niet achter.”

Het is op dit moment nog niet duidelijk of Humberto voortaan ook geboycot wordt door Boef.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen