Yvonne Coldeweijer gaf 48 euro uit aan kroketfoto: ‘Schitterend!’

Yvonne Coldeweijer heeft 48 euro uitgegeven aan de kroketfoto die ze maakte om haar uiteindelijke overwinning op Rachel Hazes te vieren. “Maar die vijftien kroketten waren nog niet eens genoeg!”

Yvonne Coldeweijer © Instagram

De kroketzaak die Rachel Hazes aanspande tegen Yvonne Coldeweijer leidde ertoe dat de juicekoningin officieel geen ‘gecremeerde kroket’ meer mag zeggen, maar na een dreiging met een hoger beroep heeft de beroepsweduwe beloofd om bij een overtreding geen boetes op te leggen. Daardoor heeft Yvonne de kroketkwestie alsnog gewonnen.

48 euro

Om dat te vieren plaatste Yvonne een paar weken geleden een fotootje in haar Instagram-stories vanachter een hele berg kroketten. “48 euro was het”, verklapt ze in De Juice Show.

Collega Mark Koster: “Ja, schitterende foto, dat deed je leuk, maar veel te veel. Heb je ze allemaal opgegeten?”

Yvonne: “Nou, ik had niet echt ruimtelijk inzicht. Ik wist niet hoeveel kroketten zo’n berg konden maken. Het was ook een beetje een nepberg, want het was alleen de voorkant van de berg die ik heb gemaakt. Dus eigenlijk was 15 nog niet eens genoeg.”

Rekening

Mark lachend: “Ik vind dat die rekening naar Rachel Hazes moet. Dat vind ik. En dat zijn we er van af.”

Yvonne: “Ja, dat vind ik ook.”

Ze staat nog steeds achter haar besluit om niet in hoger beroep te gaan. “Rob Goossens zei bij RTL Boulevard: ‘Luister, ik begrijp niet dat Yvonne nou niet doorzet.’ En dan denk ik: zie je jezelf aankomen bij het Hof, met drie rechters?”

Drammen

Dat zag Yvonne niet voor zich. “Dan sta je daar en zeg je: ‘Ja eigenlijk is het al een beetje van de baan, want van mevrouw Hazes hoeft het eigenlijk al niet meer, maar ik sta hier toch.’ Dan word je gewoon een beetje vervelend. Daar is het allemaal niet voor bedoeld.”

“Het is genoeg. Je moet ook niet drammen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de kroketzaak bewijst dat procederen tegen juicekanalen onhandig is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen