Buddy Vedder heeft pech: ‘RTL 4 vindt tv-show niet goed genoeg’

De nieuwe muzikale tv-show Tulpen uit Antwerpen is in Vlaanderen al op televisie, maar de uitzending op RTL 4 laat nog even op zich wachten. Een flinke domper voor presentator Buddy Vedder.

Buddy Vedder © Play 4

Buddy Vedder presenteert samen met een Vlaamse mevrouw het nieuwe muzikale programma Tulpen uit Antwerpen, waarin Vlaamse en Nederlandse artiesten liedjes uit het land van de ander zingen. In Vlaanderen is het programma al van start gegaan, maar hier kennen we de show alleen nog van het relletje over het Marco Borsato-verbod.

Onuitzendbaar?

Het is vreemd dat RTL 4 zo lang op zich laat wachten, vindt oud-SBS-baas Tina Nijkamp. “Wat ik vreemd vind: RTL 4 heeft nog geen startdatum voor het programma van Buddy Vedder, terwijl het in België al in première is. Heel raar, want het is een competitieprogramma en dus zijn de winnende songs weldra al bekend voordat het hier uitgezonden is.”

Tina spreekt op haar analysekanaal van een ‘megaspoiler’. “Wat is de reden dat RTL 4 het niet uitzendt? Zijn ze ontevreden? Vinden ze het onuitzendbaar?”

Heel origineel is het programma in elk geval niet. Al in de eerste aflevering is de eeuwige Samantha Steenwijk namelijk weer van de partij.

Hermontage

Wat speelt er precies? Tina komt even later met een update. “Krijg meerdere DM-berichten dat RTL het programma (nog) niet goed genoeg vindt om uit te zenden. RTL wil een hermontage volgens deze berichten. Dat zou dus inderdaad de logische reden kunnen zijn dat het nog niet in de uitzendschema’s staat.”

Ze vervolgt: “Maar de megaspoiler blijft natuurlijk wel, via social media en dergelijke. Superpech dus voor Buddy Vedder: dit is zijn eerste grote show als presentator na Holland’s Got Talent.”

Fragment

Een fragment uit de show:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoopt u dat Samantha Steenwijk de hermontage haalt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen