Eva Jinek verrast, duikt op als privéchauffeur van André van Duin

Eva Jinek heeft de televisiekijker gisterenavond flink verrast: ze dook onverwacht op in het nieuwe programma van André van Duin. “André, André! Dat was toch ehh… Die chauffeur!”

Eva Jinek en André van Duin © MAX

André van Duin is gisterenavond begonnen met zijn nieuwe tv-programma ‘Bij Van Duin op de achterbank‘, waarin hij collega-cabaretiers interviewt op de achterbank van een oldtimer. Voor de seizoensopener was niemand minder dan Youp van ’t Hek gestrikt. Aan het eind van de uitzending bleek er nóg een BN’er in de auto te zitten.

Eva als chauffeur

Als de oldtimer na veertig minuten is aanbeland bij het Amsterdamse theater Carré, waar Youp een optreden moet verzorgen, richt André zich voor het eerst tot de chauffeur van de oldtimer. “Ach, chauffeur, kunt u ons om een uur of elf weer ophalen bij de artiestenuitgang?”

Dan draait niemand minder dan Eva Jinek zich om. “Natuurlijk, meneer Van Duin. Ik zal er zijn. Fijne avond!”

André: “Oké, zie je straks, hè? Dankjewel! Doeg!”

Youp verbaasd op de stoep van Carré: “André, André. Dat was toch ehh… Die chauffeur.”

Story-engerd

André en Youp hebben bij Eva op de achterbank allerlei ditjes en datjes besproken. Zo haalden ze onder meer uit naar C-sterren. “Ik zie mensen dat wel eens op televisie zeggen, van: ‘Ik kan de straat niet op.’ Dan denk ik: maar wie ben jij dan? Het ligt aan mij, hè?”, aldus Youp.

Hij vervolgt: “Wat er wel raar aan is bij veel BN’ers… Vroeger lag ik nog gewoon bij mijn huis met een mitrailleur en als er dan zo’n Santegoeds of zo’n Story-engerd kwam, dan lagen we te schieten, maar nu zet iedereen via Instagram z’n hele hebben en houden erop. Het sterfbed van je moeder, de hond die de lift niet in wil, alles komt erop.”

The Mask

André denkt er hetzelfde over. “Ik ben nu hier, ik ben nu daar. Wat kan mij het schelen?! Je hebt ook het programma van The Mask (The Masked Singer, red.). Dan zetten ze die kop af en dan weet ik het nog niet!”

Youp is sowieso een beetje BN’er-moe. “Als ik uit de voorstelling kom, kom ik thuis en meestal is Debby dan nog wakker en nemen we een glas wijn. Ik kijk vaak wel even door wat er op tv is geweest. Ik moet altijd een beetje uitkijken met die praatshows, want er zitten zó vaak dezelfde gasten.”

Dommer

Ook André herkent zich in dat beeld. “Ja, bijna altijd. Zitten ze niet bij de een, dan zitten ze bij de ander.”

Youp: “Dan denk je: Diederik Gommers, daar is hij weer. Het hele corona is toch voorbij? Maar die gaat dan meedoen aan De Gevaarlijkste Wegen. Het moet niet dommer worden.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen