Rob Kemps-fluisteraar bekent: ‘Ja, hij heeft inderdaad een oortje in’

Antoinnette Scheulderman reageert op de bewering dat zij Rob Kemps alle vragen influistert tijdens de opnames van zijn interviewshow De 10 Vragen. “Elke talkshowhost heeft een oortje in!”

Rob Kemps en Antoinnette Scheulderman © SBS 6

Rob Kemps is momenteel elke avond te zien op SBS 6 met zijn interviewshow De 10 Vragen, waarin hij aan elke BN’er dezelfde tien vragen stelt. Tussendoor stelt de presentator ook nog wat aanvullende vragen en die worden volgens Yvonne Coldeweijer ingefluisterd door niemand minder dan topinterviewster Antoinnette Scheulderman.

‘Wat kan Rob?!’

Hoe zit dat precies? Antoinnette, ook bekend als de geliefde van Gijp-miljonair Michel van Egmond en vertrouweling van Linda de Mol, reageert in een twitterbericht ietwat geprikkeld als ze met de juice geconfronteerd wordt.

Ene Mary sneert namelijk: “Rob schijnt zelf niet de stem achter Snollebollekes te zijn én het schijnt dat Antoinette hem de vragen influistert via z’n oortje. Wat kan hij dan precies allemaal?”

Antoinnette reageert

Antoinnette vindt die negativiteit niet terecht en dat laat ze aan Mary weten ook. “Als je het weten wilt: heel veel. Nagenoeg iedere talkshowhost heeft een oortje, waarin een eindredacteur soms iets zegt. Ook degenen met veel ervaring.”

Het stoort haar dat Yvonne net doet alsof Rob een soort minkukel is die een oortje nodig heeft. “Niks geks aan dus, behalve dan als je dóet alsof het gek is, omdat dat weer (totaal oninteressante) ‘juice’ oplevert.”

‘Een aanrader!’

Rob doet het hartstikke goed, vindt Antoinnette. Als iemand opmerkt dat het interview met Jeroen Pauw zo leuk was om naar te kijken, zegt ze: “Die met Richard Groenendijk is ook een aanrader.”

De komende gasten in De 10 Vragen zijn André van Duin (vanavond), Paul de Leeuw (morgen) en Patricia Paay (overmorgen).

Wat zegt Yvonne?

Yvonne heeft weer gereageerd op de reactie van Antoinnette: “Ze weet zelf ook wel dat ze alle ‘doorvragen’ heeft ingefluisterd. Ze vindt het alleen sneu voor Rob.”

“Ik hoorde dat Patricia Pay zelfs woedend is geworden omdat ‘Rob’ zo doorhamerde met vragen over Adam Curry. Alsof Rob daar zelf op komt. 🤣”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kemps kan niet zelfstandig vragen stellen. Zwaktebod?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen