Rob Kemps een buikspreekpop? ‘Alle vragen worden ingefluisterd!’

Het zou zomaar kunnen dat Rob Kemps na de onthulling over het Snollebollekes-bedrog ook niet helemaal eerlijk is in zijn nieuwe tv-show De 10 Vragen. “Alles wordt ingefluisterd via zijn oortje!”

Rob Kemps en Antoinnette Scheulderman © SBS 6

Rob Kemps is deze hele week te zien op het tijdstip van Vandaag Inside met zijn eerste eigen interviewprogramma De 10 Vragen. Of, nou ja, eigen… Volgens Yvonne Coldeweijer zit hij daar namelijk vooral de buikspreekpop van interviewster Antoinnette Scheulderman te spelen. Zij is bekend als gast in talkshows en vertrouweling van Linda de Mol.

Rob ingefluisterd?

Het oortje dat Rob in heeft tijdens de opnames is bedoeld om hem van alles in te fluisteren, stelt Yvonne op haar spraakmakende juicekanaal. “SCOOP”, zegt ze. “Nou heeft Robje Kemps dus een nieuw program waarin hij BN’ers interviewt. Nu heb ik uit ZEER BETROUWBARE BRON dat Rob deze vragen niet zelf bedenkt.”

Yvonne heeft het niet over de tien vragen die in elke aflevering centraal staan, maar over de vervolgvragen die hij stelt. “Hij krijgt ze namelijk, via een oortje (ook te zien op deze foto) ingefluisterd door sterinterviewer Antoinnette Scheulderman. Als je bedenkt dat Rob Kemps ook al niet de stem is van de Snollebollekes… Fake it till you make it?!”

Antoinnette in je oor

Met deze uitspraak doelt Yvonne op de ontmaskering van Rob als playbackartiest. De presentator blijkt namelijk jarenlang gelogen te hebben over zijn Snollebollekes-act. Niet hij, maar iemand anders zong al die ‘liedjes’ in.

Haalt Antoinnette dit trouwens wel vaker uit? Ja, weet Yvonne. “Volgens mijn spion doet Antoinnette dit ook al jaren voor de interviewprogramma’s van Linda de Mol. Ook Lin heeft dus live hulp nodig om vragen te bedenken.”

Zowel Rob als Antoinnette hebben nog niet gereageerd op deze juice van Yvonne.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het een smet vinden op het imago van Rob Kemps als blijkt dat hij daar inderdaad als buikspreekpop zit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen