Patricia Paay: ‘Rob Kemps bedenkt zijn vragen inderdaad niet zelf’

Patricia Paay gelooft het gerucht dat Rob Kemps zijn vragen inderdaad niet zelf bedenkt in de praatshow De 10 Vragen. Ze was bij hem te gast en is niet overtuigd. “Het kón niet van hem komen!”

Rob Kemps en Patricia Paay © Wessel de Groot

Rob Kemps was deze week dagelijks te zien met zijn interviewshow De 10 Vragen op SBS 6; vanavond is de laatste aflevering met Patricia Paay als hoofdgast. Wat vindt zij van het gerucht van Yvonne Coldeweijer dat de presentator zijn vragen helemaal niet zelf bedenkt, maar ze via een oortje ingefluisterd krijgt?

Patricia sloopt Rob

Het klopt, denkt Patricia. Zij zegt in de nieuwste aflevering van HLF8: “Ze zeggen dan: ‘Je bent door Rob Kemps uitgekozen. Hij wil jou graag interviewen’, dus ik keek er enorm naar uit en ik denk: dat wordt gezellig, want het is natuurlijk een Snollebolleke en alles. Dus ik denk: ja, nou, dat wordt lachen, en naar rechts!”

Maar niets van dat alles, zegt de televisiediva. “Het werd eigenlijk heel serieus. Eigenlijk zó serieus dat ik dacht: die kunnen niet van jou af komen. Dat vond ik een beetje raar. Die vragen komen niet van jou af, dacht ik. Maar hij deed het erg goed.”

‘Het was zó serieus’

Patricia vertrouwt Rob niet. “Ik kon het me niet voorstellen gewoon. Het was zó serieus en hij dramde zó door. Gewoon dat doordrammen en nog meer vragen en nog meer. Toen dacht ik: ik word nou een beetje kregelig, maar ik vind het wel een heel leuke gozer, echt waar. En ik denk dat hij gewoon meer zichzelf moet zijn.”

HLF8-presentator Sam Hagens: “Wij hebben nog contact gehad met degene die in zijn oortje zit en die zegt: ‘Het viel allemaal wel mee hoor, hij heeft het echt wel zelf gedaan.’ Maar dat klopt voor jouw gevoel niet helemaal, hè?”

Patricia: “Dat zou ik ook zeggen.”

‘Zou ik ook zeggen!’

Sam doelt op Antoinnette Scheulderman, topinterviewster en vertrouweling van Linda de Mol. Zij hekelt de juice over Rob en stelt dat alle interviewers een oortje in hebben.

Er is echter een verschil tussen een oortje in hebben en een buikspreekpop zijn, vindt Patricia. “Het gaat natuurlijk over mij en dingen die hij vroeg. Ik had gewoon gedacht dat het een wat gezelliger en luchtiger interview zou worden. In het begin zat ik ook te lachen, maar toen dacht ik: er valt helemaal niets te lachen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zelfs een van zijn gasten stelt nu dat Rob Kemps zijn vragen niet zelf bedenkt. Wie heeft gelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen