‘Rachel Hazes zou onderbeen nog amputeren voor haar kinderen’

Rachel Hazes krijgt steun van haar goede vriend Guido den Aantrekker nu ze voor de rechter wordt gesleept door haar dochter Roxeanne. “Ik blijf zeggen dat ze echt een héél goede moeder is.”

Rachel Hazes en Roxeanne Hazes © RTL

Het was gisteren hét grote openingsnieuws van RTL Boulevard: Roxeanne Hazes sleept moeder Rachel voor de rechter om de erfenis van wijlen André Hazes. Wat er precies wordt geëist is onduidelijk: Roxeanne bevestigt het nieuws over de rechtszaak wel, maar baalt dat het vanwege de zittingsdatum (9 februari) is uitgelekt en wil inhoudelijk niet reageren.

Miljoenen euro’s

Roxeanne’s woordvoerder plaatste een paar jaar geleden in een andere zaak al wel vraagtekens bij Rachels erfgenaamschap, weet de showrubriek. Hij zei toen: “Zij was geen erfgenaam en beheert ook niet zijn nalatenschap. Uitsluitend de kinderen waren erfgenaam.”

Tv-kenner Rob Goossens: “Rachel en André waren in gemeenschap van goederen getrouwd, dus dan ben je gewoon eigenaar van de helft van alles, maar niet ook nog van een derde van de rest. Als het inderdaad over de muziek gaat, waar we toch wel een beetje van uitgaan, dan gaat dat voor én André én Roxeanne om miljoenen en miljoenen euro’s.”

Onderling geen succes

Kamp-Roxeanne benadrukt dat al máánden geprobeerd is om hier zonder tussenkomst van de rechter uit te komen. Wat vindt Rachels boezemvriend Guido den Aantrekker, de baas van de Story, ervan? Hij zegt in Shownieuws: “Kennelijk vindt Roxeanne er iets van en moet dat kennelijk voor de rechter helemaal uitgezocht worden.”

Jammer, vindt Guido. “Ik vind het bijzonder pijnlijk. Ik moet wel zeggen: het is bekend dat ik Rachel goed ken en de rest van de familie ook, Roxeanne en André ook. Ik heb altijd gezegd en dat blijf ik ook doen, dat Rachel echt een héél goede moeder is, die nog liever haar onderbeen zou amputeren dan dat ze haar beide kinderen financieel zou benadelen.”

‘Altijd ruzie!’

Shownieuws-host Manuel Venderbos legt hem verbaasd voor: “Maar ze hebben toch wel altijd ruzie?”

Guido: “Ze hebben altijd ruzie, maar dat komt omdat ze alle drie ook van elkaar en van zichzelf zeggen dat ze een kort lontje hebben. Roxeanne heeft natuurlijk een aardige knuppel in het hoenderhok gegooid afgelopen augustus door in Beste Zangers met een terugblik te komen op haar gevoelens die ze bij nader inzien kennelijk had bij haar jeugd, hè?”

Hij vervolgt: “Na het overlijden van haar vader voelde ze zich nogal in de steek gelaten door Rachel, die daar op haar beurt weer anders over denkt. Het blijft maar doorgaan en ik zou het zo fantastisch vinden als die drie elkaar toch ooit weer gaan vinden, maar het ziet er natuurlijk niet goed uit.”

Extra pijnlijk

Collega Iris van Lunenburg vindt het wel opvallend dat Rachel het tot een rechtszaak laat komen als ze zogenaamd nog liever haar onderbeen zou amputeren dan dat ze haar kinderen financieel zou benadelen.

Zij zegt: “Het is opvallend dat het dus blijkbaar onderling niet is gelukt, want als ik dat statement lees vanuit Roxeanne’s kant hebben ze dus blijkbaar wel hun best gedaan om het onderling te regelen, maar dat is dus blijkbaar niet gelukt. Dat is extra pijnlijk.”

Guido: “Maar kennelijk: als er een geschil is, dan is er een geschil en dat gaan ze in februari aanvechten.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen