Nick & Simon niet naast elkaar op persfoto: ‘Dit roept vragen op’

Nick Schilder en Simon Keizer staan niet naast elkaar op de persfoto van hun nieuwe programma Strandgasten en dat is volgens tv-professor Tina Nijkamp onhandig. “Dit roept vragen op.”

Nick & Simon en Kees Tol © HEUS

Het blijft een beetje wringen: Nick & Simon gaan vanwege hun vermeende onenigheid uit elkaar als muzikaal duo, maar blijven wél lucratieve tv-klussen aanpakken. Eén daarvan is Strandgasten, dat over een paar weken begint bij de AvroTros. De bijbehorende persfoto is volgens tv-professor Tina Nijkamp buitengewoon onhandig.

‘Dit roept vragen op’

Tina vindt het opvallend dat Nick Schilder en Simon Keizer zo ver mogelijk van elkaar vandaan staan op deze foto. Het staat in haar wekelijkse opsommingen van dingen die ze ‘stom’ vindt: “Dat op de persfoto van Strandgasten Nick en Kees naast elkaar staan en Simon helemaal aan de andere kant. Dat roept vragen op.”

Het is pr-matig gewoon niet handig, zegt Tina. “Daarnaast zien we ook in de trailer op YouTube vooral Nick en Kees samen, waardoor het lijkt dat Simon een bijrol heeft. Misschien is dat niet zo, maar had dat niet iets anders ( meer in evenwicht) gemonteerd kunnen worden? Dit roept vragen op.”

Sneer aan Kees

Yvonne Coldeweijer heeft weinig vertrouwen in dit nieuwe programma, vooral vanwege de deelname van het ‘wormvormige aanhangsel’ Kees Tol. “Vroeger had Kees een leuke, verfrissende vibe eromheen, want laten we eerlijk zijn: Nick is f*cking droog, Simon is gewoon niet zo leuk, dus dan moest er een derde bij”, zegt ze in De Juice Show.

Ze vervolgt: “Ze komen nu weer terug met een flutprogramma, wat gewoon weer een soort recycling is van is wat er al is. Van ons belastinggeld, maar oké. En dan zetten ze dus weer die Kees Tol daarbij.”

Vergane glorie

Zo’n Kees Tol kun je helemaal niet meer op televisie brengen, vindt Yvonne. “Dan denk ik: goh, vergane glorie. Het is allemaal vergane glorie. Nick & Simon ook.”

De juicekoningin begrijpt er he-le-maal niets van. “Wie wil daar nog naar kijken? Wie wil er nu nog gezellig naar Nick & Simon kijken als je weet dat ze elkaar niet kunnen uitstaan?”

Trailer

De trailer van Strandgasten waar Tina het over heeft:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen